Terugkijken: HR Inspiratiebijeenkomst

De ervaren ‘backbone’ professional als katalysator van een wendbare organisatie  

Iedere organisatie heeft zijn stabiliteit aan deze groep te danken; de ervaren ‘backbone’ professionals. Dit zijn de loyale medewerkers die de processen door en door kennen, het zijn echte vakprofessionals die jaren naar tevredenheid op hun honk zitten. Ze hebben meegebouwd aan de organisatie en hebben daardoor een groot intern netwerk. We weten als management of HR dat we deze mensen moeten koesteren, maar als het gaat om vernieuwing zijn zij vaak niet de eerste die om hun advies worden gevraagd of uitgedaagd worden om een voortrekkersrol in te nemen. We laten ze in hun comfortzone, en dat is zonde! Maar hoe kun je deze steady professionals helpen om ook in actie te komen? Alleen zo kunnen zij bijdragen aan het toekomstproof maken van de organisatie én zichzelf.

De afgelopen jaren hebben wij met succes bijzondere innovatie en talentontwikkelingsprogramma’s gefaciliteerd voor deze steady backbone professionals bij verschillende organisaties. We hebben mogen ervaren hoe deze backbone hun kennis, ervaring en talenten in een nieuw licht heeft leren zien en kunnen inzetten ten behoeve van uitdagingen waar de organisatie voor staat. Ook hebben we gezien dat HR professionals daar cruciale spelers in zijn om de waarde van deze mensen naar managers in de organisatie kenbaar te maken en te gaan benutten. Daar willen we jou als HR professional graag mee op weg helpen.

Deze bijeenkomst plaats gevonden op 18 maart 2021.
Vul het formulier in en kijk de opnames terug (duur: 33 minuten).

In de opname vertellen we over: 

  • Onze visie op hoe ervaren professionals sleutelspelers in verandering kunnen zijn
  • Vier cases, waarbij we laten zien hoe investeren in deze doelgroep concreet resultaat oplevert
  • Delen we onze ervaring wat werkt om deze doelgroep in beweging te krijgen
  • Concrete handvatten om de waarde van deze doelgroep in jouw organisatie bespreekbaar te maken
  • Praktische tips die managers helpen om het potentieel van ervaren professionals te benutten
    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.