Publicatie

Brochure Backbone

Download de brochure Backbone. Er is sprake van disruptie in de markt en de maatschappij. Veranderingen zien we niet altijd op voorhand aankomen en de concurrentie komt uit onverwachte hoek. De economie en daarmee de arbeidsmarkt trekken aan. Innovatie en optimalisatie hebben prioriteit en doen een appel op uw medewerkers. Dus u staat als leidinggevende voor uitdagende vraagstukken. Hoe creëert u een wendbare en lerende organisatie die goed inspeelt op de disruptieve omgeving?

Hoe zorgt u dat uw medewerkers hun ontwikkeling in eigen hand nemen en graag bij uw organisatie blijven? Dan is het de kunst om te zorgen voor de juiste focus:

Vanuit businessopgaven een appèl doen op de kwaliteiten en ambities van medewerkers

Om uw medewerkers te faciliteren en te stimuleren in hun ontwikkeling en daarmee de wendbaarheid van uw organisatie te vergroten, hebben wij het Backbone programma ontwikkeld dat zich inmiddels bij verschillende organisaties heeft bewezen.

Brochure Backbone gelezen?

Als je na het lezen vragen hebt neem dan contact op met Mink Jelle Zijstra:

> 088 – 556 02 17

> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download uw brochure!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.