Publicatie

Masterclass HR

Waarover gaat de brochure masterclass HR? Als HR-professional sta je voor het vraagstuk: Hoe versterk ik de wendbaarheid van onze medewerkers en de organisatie? Dit is een uitdagende opgave die ook veel vraagt van jouw kwaliteiten als business partner. In deze unieke driedaagse masterclass bieden wij jou als HR-professional een keur aan strategieën en instrumenten om jouw organisatie verder te brengen op dit gebied. En we kijken ook hoe je daarbij je eigen talenten kunt benutten en je eigen wendbaarheid kunt versterken.

Download de brochure Masterclass HR

Wij zien dat het ‘waarom’ snel verandert bij bijna alle organisaties waarmee we samenwerken. Dat komt onder meer door digitalisering, klimaatverandering en globalisering. Onze wereld is complexer, kent meer onzekerheid en verandert sneller dan ooit. Als HR-professional sta je dan ook voor het vraagstuk: Hoe versterk ik de wendbaarheid van onze medewerkers en de organisatie? Dit is een uitdagende opgave die ook veel vraagt van jouw kwaliteiten als business partner. In deze unieke driedaagse masterclass HR bieden wij jou als HR-professional een keur aan strategieën en instrumenten om jouw organisatie verder te brengen op dit gebied. En we kijken ook hoe je daarbij je eigen talenten kunt benutten en je eigen wendbaarheid kunt versterken.

> 088 – 556 02 17

> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download de brochure!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.