Publicatie

Brochure Persoonlijk Leiderschap voor Starters

Goed dat je deze brochure Persoonlijk Leiderschap voor Starters aanvraagt!

Als je net uit de schoolbanken stapt en aan het werk gaat dan komt er best veel op je af. Je bent wellicht nog aan het ontdekken wie je bent, waar je talenten zitten, hoe je je verhoudt binnen een team of project, hoe je effectief gesprekken ingaat, hoe je de balans bewaakt in je energiemeter en hoe je doelen stelt voor de toekomst. Als deze vragen bij je spelen dan is deze prachtige training geschikt voor je en adviseren we je de brochure Persoonlijk Leiderschap voor Starters te lezen.

We helpen je een stevige basis neer te zetten waarbij je inzicht krijgen in je eigen kwaliteiten, drijfveren en doelen en je effectiever wordt in je samenwerking, communicatie en focus.

Training Persoonlijk leiderschap voor starters

We werken aan effectieve communicatie en duidelijkheid in de samenwerking met anderen. We versterken jouw bewustzijn van hoe je met je aandacht en energie omgaat en werken aan manieren om hier meer regie over te krijgen. We kijken steeds naar de achtergrond van je gedrag. We werken aan het inzetten van gedrag dat werkt en het verbreden van je mogelijkheden om het anders te doen waar dat past en nodig is.

Als je na het lezen vragen hebt neem dan contact op met Mink Jelle Zijstra:

> 088 – 556 02 17
> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download uw brochure!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.