Publicatie

Whitepaper Coachen van jonge professionals

In deze whitepaper lees je over een aantal elementen die wij vanuit onze ervaring in het coachen en begeleiden van jonge professionals als cruciaal ervaren en waarmee je de ontwikkeling van je jonge collega nog verder kunt stimuleren.

Een belangrijke startvraag om tot goede begeleiding van de jonge professional te komen is: welke positie hebben wij ten aanzien van elkaar? Een deel van het antwoord ligt in de rol die je speelt in de werkomgeving van je collega.

Wij hebben decennialang ervaring met jonge professionals die hun start in organisaties maken. De combinatie van ‘leren werken’, kennismaken met een professionele omgeving, de interactie met collega’s en het ervaren van de eigen kwaliteiten en ambities in deze context, geeft energie en uitdaging. Tegelijkertijd is dit een periode waarin de jonge professional zoekt naar handvatten en ondersteuning om zichzelf uit te drukken en zo effectief mogelijk te zijn in het bereiken van zijn doelen en idealen.

De whitepaper Coachen van jonge professionals gelezen?

Als je na het lezen vragen hebt neem dan contact op met Mink Jelle Zijstra:

> 088 – 556 02 17

> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download uw brochure!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.