Publicatie

Talentontwikkeling en zelfsturing

Om aan complexe opgaven in deze turbulente wereld te beantwoorden, vragen organisaties steeds meer van al het talent dat zij in huis hebben. Daarom ontwikkelden wij de whitepaper Talentontwikkeling en Zelfsturing. Op meer en meer plekken in de organisatie is behoefte aan betrokkenheid, denkkracht en initiatief. Dit biedt medewerkers de kans om meer inhoud te geven aan hun functie en zich te ontwikkelen.

Inhoud whitepaper Talentontwikkeling en Zelfsturing

Als organisaties willen inzetten op talentontwikkeling, moeten zij daar wel ruimte voor maken. Daarbij gaat het niet alleen om managementaandacht en opleidingsmogelijkheden, maar ook om nieuwe organisatievormen. De aloude ‘hark’ geeft relatief weinig ruimte aan ontplooiing van talent. Concepten die uitgaan van zelforganisatie, zoals zelfsturende teams, Lean, Agile en opgavegericht werken, hebben meer te bieden. Tenminste, zo lijkt het. Want vaak leidt de invoering van deze concepten tot teleurstelling. In deze whitepaper waarschuwen we voor een viertal valkuilen en geven we tips hoe HR(D)-professionals de organisatie daarvoor kunnen behoeden.

Als je na het lezen vragen hebt neem dan contact op met Mink Jelle Zijstra:

> 088 – 556 02 17
> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download uw whitepaper!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.