Publicatie

Talentontwikkeling & Innovatie

Talentontwikkeling staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Deze aandacht hangt o.a. samen met de noodzaak omte innoveren. Jarenlang was talentontwikkeling voornamelijk gericht op de (high)potentials in organisaties, maar die tijdis voorbij. Bij Horizon hebben we jarenlang expertise opgebouwd in programma’s en inspiratie opgedaan in de talrijkegesprekken die wij voeren met onze opdrachtgevers. Deze expertise hebben we vertaald in een zeer praktisch instrument:het model voor talentontwikkeling

In deze whitepaper gaan we allereerst gaan we in op talentontwikkeling en de noodzaak om te innoveren. Vervolgens leggen we het model uit. Daarna geven we aan hoe medewerkers, managers en HRD-professionals op een praktische manier vorm kunnen geven aan talentontwikkeling in het werk van alledag. Hierbij bouwen we voort op ons Lerend Werken Concept (70-20-10).

Als je na het lezen vragen hebt neem dan contact op met Mink Jelle Zijstra:

> 088 – 556 02 17
> Stuur een e-mail

Vul onderstaande gegevens in
en download uw whitepaper!

    Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.