Connecting stories

Ontdek de kracht van verbinding op 5 februari 2019

We zijn benieuwd hoe het met jou als oud deelnemer van Horizon Training & Ontwikkeling is vergaan ná jouw Horizon-ervaring. Zo na een aantal jaren is er ongetwijfeld van alles gebeurd in je (werkzame) leven en wij hopen natuurlijk dat je training of programma bij Horizon hier op een positieve manier aan heeft bijgedragen. We zijn vooral benieuwd naar jouw verhaal daarover en de verhalen van andere oud deelnemers. Deze verhalen willen we graag op 6 september met elkaar uitwisselen.

Connecting stories staat in het teken van wederzijdse inspiratie. Om je persoonlijke ontwikkeling weer te boosten, inspiratie op te doen en  om andere oud-deelnemers en trainers te ontmoeten.

Laat je inspireren door de verhalen van anderen!

Wij hebben al voorwerk gedaan: vier oud deelnemers komen hun verhaal vertellen aan één van de vier dialoogtafels, gefaciliteerd door één van onze trainers. Vervolgens is er ruimte voor jou en de andere tafelgasten om het eigen verhaal te vertellen en ervaringen uit te wisselen. Om je op weg te helpen starten we met een mini-workshop storytelling. En natuurlijk is er voldoende tijd en ruimte om informeel bij te praten, te eten en te drinken.

Programma 5 februari 2019

16.00 – 16.15u   Welkom
16.15 – 17.00u   Mini-workshop Storytelling
17.00 – 17.45u   Dialoogtafels
17.45 – 18.45u   Diner
18.45 – 19.30u   Dialoogtafels
19.30 – 20.00u   Afsluiting

Locatie:    Eemlandhoeve, Bunschoten

MELD JE GRATIS AAN!

Al ben je nog zo druk, mis dit niet! Pak dat moment om je te laten inspireren. Met elkaar. We zien uit naar je komst.

Horizon Training & Ontwikkeling.