Blik terug, laad op en pak focus met de Social Learning Experience 2021

We naderen het einde van een heel turbulent jaar en het jaar dat voor ons ligt zal dat niet minder zijn. Daarom ondersteunen we jou en jouw medewerkers graag bij het terugblikken op dit turbulente jaar en erop te reflecteren. Vooral willen we met je vooruit kijken: hoe kan ik hier, ondanks alle onzekerheid, een prachtig jaar van maken?

Begin 2021 organiseren we een online Social Learning Experience. Deze Social Learning Experience biedt medewerkers, maar ook leidinggevenden, ondersteuning en inspiratie in deze tijd van thuiswerken, zorgt ervoor dat zij hun energie op pijl kunnen houden en beter kunnen omgaan met veranderingen.

Wat is het?
Deze course vindt plaats in een zogenoemde MOOC (Massive Open Online Course). Het hele idee van een MOOC is dat je op een digitale manier van en met elkaar kan leren: social learning.

Hoe werkt het?
Op je eigen plek, op een door jouw gekozen moment kan je filmpjes bekijken en artikelen lezen, waarover je een vraag kan beantwoorden. Andere deelnemers beantwoorden deze ook en daar kan jij weer op reageren. Trainers van Horizon modereren tijdens de Social Learning Experience, ze helpen jou reflecteren, geven je tips en zorgen voor een fijne sfeer.

Hoe lang duurt het?
De Social Learning Experience duurt 4 weken, elke week gaat er een level open. Het duurt gemiddeld 2 uur om alle items in een level te bekijken, dit kan je ineens doen, maar ook verdeeld in blokjes over de week.

In deze Social Learning Experience behandelen we volgende levels/vragen:

 • Terugblik; wat heeft het afgelopen jaar je geleerd?
 • Dit gaan we aan de hand van een aantal thema’s, die onder deze bijzondere omstandigheden vaak boven komen drijven, doen:
  – Verbinding met anderen
  – Je energie op peil houden
  – Veranderingen in je werk
 • Afsluiten met terugblik & vooruitblik, de balans opmaken

Hoe ziet dat er uit?
Om het geheel op een leuke manier te presenteren, bieden we deze Social Learning Experience aan als cadeau voor iedere deelnemer. Je krijgt een doos met koekjes, van de KOECKEBACKERS, waarin een speciale voucher zit die toegang geeft tot de experience. Voor 0-50 medewerkers betaal je €49,- euro per voucher (incl. doosje), voor 51-100 medewerkers betaal je €45,- per voucher (incl. doosje). Wil je met meer collega’s meedoen? Neem dan contact met ons op.

Wat biedt het?
Deze Social Learning Experience biedt medewerkers, maar ook leidinggevenden, ondersteuning en inspiratie in deze tijd van thuiswerken. Het kan hen ook helpen om zich voor te bereiden op jaargesprek(ken).

Samenwerking met de KOECKEBACKERS

KOECKEBACKERS biedt social traineeships aan mensen die gedurende hun leven buiten spel zijn komen te staan, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij krijgen KOECKEBACKERS een plek in het VOLG JE HART programma. Daarin ontdekken zij wat er nodig is om te stralen en een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt. Wij voelen ons sterk verbonden met deze organisatie en hun doelstelling en dragen er op deze manier graag aan bij.

Meer weten over de Social Learning Experience?

  Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de digitale brochure naar u op te kunnen sturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.