klanten vertellen

Ervaringen met Management Development

PostNL
Joris Balkema

Young Executive Program

Horizon T&O heeft in de afgelopen 15 jaar ruim 600 trainees van PostNL in het Young Executive Program (YEP) begeleidt en getraind. Horizon-trainers komen snel tot de kern, zijn kundig, trainen persoonsgericht en nemen steeds de praktijksituatie van de trainee als uitgangspunt. En voor mij als programmamanager heel belangrijk, ze ontzorgen je op alle fronten. Je hoeft ze nooit te vragen iets te borgen, of ergens achteraan te gaan.

ViVa! Zorggroep
Cees Pronk

De sleutel is iedere keer anders

De zorg is als gevolg van bezuinigingen constant in beweging. Dat maakt het voor de organisatie en mensen soms lastig werken. ‘Maakbaarheid is heel lastig in een wereld die zo snel veranderd’verandert’, zegt Pronk. ‘De sleutel is iedere keer anders. Je moet vasthouden aan de stip aan de horizon, koers houden, maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Je moet ook niet te grote stappen willen maken. Keep it simple, zeg ik altijd.’

KPN
Theo Kimmel & Arnoud van Brugge

Het gaat pas wat opleveren als men het gaat gebruiken

De Horizon The Move bijeenkomst van september stond in het teken van Het Nieuwe Werken. De bijeenkomst was tevens onderdeel van een onderzoek dat Horizon heeft uitgevoerd bij 30 organisaties om meer inzicht te krijgen in de gedragscomponent van Het Nieuwe Werken. Op basis van het thema: ’Werkt Het Nieuwe Werken?’ wisselden deelnemers in een Rondom 10 sessie hun ervaringen uit. Onder hen ook Director HR Outsourcing, Theo Kimmel en Senior Business Consultant, Arnoud van Brugge van KPN.