Nieuwe directeur Horizon

Na heel veel jaren neem ik, Marlies Timmerman, afscheid van Horizon. De plek waar ik het vak van trainer heb geleerd, mezelf op alle mogelijke vlakken enorm ontwikkeld heb, maar waar ik vooral met heel veel bevlogen en professionele mensen heb samengewerkt. Wat een rijkdom was dat: of het nu collega’s, klanten of partners zijn: het was (bijna) altijd van hoge kwaliteit en het heeft me al die jaren heel veel energie gegeven. En ik heb er enorm gelachen, daar kijk ik met veel plezier op terug. Ik geef nu met veel vertrouwen het stokje over aan Katja. Vanaf het begin ervaren we een klik, dat is fijn. Hierdoor ontstond tijdens de overdracht een waardevolle samenwerking. Katja heeft dezelfde betrokkenheid en drive, maar voegt vanuit haar kwaliteiten en ervaring iets nieuws toe aan Horizon. Ik wens haar daarbij heel veel succes, en vooral ook plezier toe!

Katja Dekker: “Ik vind het een eer om het stokje van Marlies over te nemen. We hebben een geweldig team dat met veel bevlogenheid werkt aan onze missie om mensen in organisaties te stimuleren van betekenis te zijn en te blijven. Dat is niet zomaar een loze uitspraak. Je merkt het in alles; de betrokkenheid van het team, de partnerships met onze klanten (soms al meer dan 20 jaar) en de bevlogenheid van onze trainers. Het is professioneel en tegelijkertijd heel persoonlijk.”

Horizon heeft 40 jaar ervaring in talentontwikkeling van jonge en ervaren professionals. Onze programma’s begeleiden mensen om hun talent in te zetten voor impactvol handelen, wat waarde heeft voor zowel de professional als de organisatie.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.