persoonlijk leiderschap voor starters

Werken aan de beste versie van jezelf

Een propvolle werkdag. Meetings, op te leveren projecten, deadlines, afspraken en oh ja…focus op jouw eigen doelen en ontwikkeling. Welke klussen en projecten passen bij jouw talenten? En hoe maak je daar in de samenwerking met anderen ruimte voor? Hoe houd je focus op jouw doelen en zorg je voor balans tussen werk en ‘de rest’? Als jonge professional zijn je mogelijkheden grenzeloos. Je kunt alle kanten op in je werk en ook daarbuiten. Je gaat lekker in je huidige werk, maar hoe wil je daarin verder groeien? En op basis waarvan zou je een bepaalde richting wel of niet kiezen?

Persoonlijk leiderschap voor starters

In de training Persoonlijk leiderschap voor starters staan we stil bij jouw drijfveren en kwaliteiten. Die zijn de basis voor sterke keuzes en een heldere focus. We werken aan effectieve communicatie en duidelijkheid in de samenwerking met anderen. We versterken jouw bewustzijn van hoe je met je aandacht en energie omgaat en werken aan manieren om hier meer regie over te krijgen. We kijken steeds naar de achtergrond van je gedrag. We werken aan het inzetten van gedrag dat werkt en het verbreden van je mogelijkheden om het anders te doen waar dat past en nodig is.

Persoonlijk leiderschap voor starters

Voor wie?

  • Leeftijd: 23-28 jaar
  • Enige werkervaring (0-3 jaar)
  • Deelnemers moeten kunnen reflecteren op eigen gedrag en hebben een persoonlijke ontwikkelingsvraag
  • HBO, WO werk- en denkniveau

Startdata

  • 25 mrt ( Intake) – Blok 1: 1 en 2 apr – Blok 2: 29 en 30 april 2019
  • 17 okt (Intake)  – Blok 1: 31 okt en 1 nov – Blok 2 28 en 29 november 2019

Prijs

  • Trainingsprijs € 2850,-
    Inclusief een persoonlijk intakegesprek van een uur, LIFO® vragenlijst en certificaat, exclusief 21% BTW en accommodatiekosten à € 595,- exclusief 6% BTW.

Download
meer
informatie

publicatie icon

Mink Jelle Zijlstra

Neem contact op met:

Mink Jelle Zijlstra
Accountmanager

Bel: 088 – 556 02 17

> Stuur een e-mail