verbindend leidinggeven

Leidinggeven voor de middenmanager

Als middenmanager heb je de rol van bruggenbouwer en breng je de doelen van de organisatie en die van jouw mensen in overeenstemming met elkaar. Je bent de coach van jouw team en je inspireert je medewerkers om verder te groeien en conflicten zelf op te lossen. Binnen de organisatie speel je op meerdere schaakborden tegelijk. Daarnaast heb je de taak om het geheel te overzien en managen zonder klem te komen zitten tussen twee vuren. Een uitdagende, pittige rol.

Training Verbindend Leidinggeven

Je beseft dat jouw rol cruciaal is en je wilt effectiever te werk gaan. Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, ga je in de training verbindend leidinggeven op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. Met jezelf, met de ander en met de organisatie. Pas als je grip krijgt op je eigen gedrag en de manier waarop je reageert op anderen, ontstaat er ruimte om naar de ander te kijken en te luisteren. Dan is er ruimte voor verandering.

Voor wie?

  • Ervaren managers met een hbo- of academisch werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar werkervaring
  • Maximaal tien deelnemers
  • Werkzaam als leidinggevende of projectleider
  • Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties, onder andere als afdelingshoofd, teamleider, businessmanager of sectieleider

Startdatum

  • 8 apr ( Intake) Blok 1: 17 en 18 apr, Coaching 21 mei, Blok 2: 19 en 20 juni 2019
  • 1 okt (Intake)  Blok 1:  7 en 8 okt, Coaching 11 nov, Blok 2: 11 en 12 dec 2019

Prijs

Trainingsprijs € 2.950,- inclusief intakegesprek, vragenlijst en certificaat, exclusief 21% BTW en accommodatiekosten à € 595,- exclusief 6% BTW.

Download
meer
informatie

publicatie icon

Mink Jelle Zijlstra

Neem contact op met:

Mink Jelle Zijlstra
Accountmanager

Bel: 088 – 556 02 17

> Stuur een e-mail