Talentontwikkeling

Talentontwikkeling is volgens ons een interessante invalshoek om naar organisatieontwikkeling te kijken. Alle talent binnen organisaties benutten. Door talenten en ambities van medewerkers met de doelstellingen van een organisatie te verbinden en hen tegelijkertijd uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen kunnen bergen verzet worden.

Meer over talentontwikkeling

Waar staat uw organisatie als het gaat om Talentontwikkeling?

Talentontwikkeling is een ‘hot item’. Lastig is wel om het brede begrip ‘talentontwikkeling’ handen en voeten te geven, een duidelijk doel voor ogen te krijgen. Met onze quickscan, stelt u vast in welke fase uw organisatie zich op het vlak van talentontwikkeling bevindt.

Doe de Quickscan

Onze trainers

Wij geloven in de kracht van mensen. Want organisaties kunnen zichzelf niet veranderen. De mensen die er werken wel. Als mensen met plezier doen waar ze goed in zijn en in verbinding staan met hun omgeving, leveren ze een persoonlijke bijdrage aan het gewenste resultaat van uw organisatie.
Aukje Menger is gespecialiseerd in Traineeships.

Onze trainers

Alles over het Lerend Werken Concept

Horizon T&O heeft een uniek geïntegreerd concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het 70-20-10-principe van Charles Jennings. Het helpt u om uw mensen en daarmee uw organisatie doelgericht in beweging te houden. Lees meer

Actueel

actueel icon

Neanderthalers waren al ‘Agile’
Over talentontwikkeling en wendbaarheid

Blog Hugo Hoetink – Uit de onderwijspsychologie is bekend dat de prestaties van leerlingen sterk worden bepaald door de verwachtingen die de leerkracht van hen heeft. Heeft de leerkracht het beeld dat een bepaalde leerling veel mogelijkheden heeft, dan treedt een proces van selffulfilling prophecy in werking en wordt de kans groter dat deze leerling goed presteert. Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Vrijblijvend kennismaken met ons?

Horizon T&O wil organisaties vooruit helpen door mensen te leren een meer zinvolle bijdrage te leveren. Neem contact op

kies uw ontwikkeltraject:

 

uw markt: