Traineeships

Leren en ontwikkelen van Young Professionals

Jonge professionals willen vanaf dag 1 een waardevolle bijdrage aan de organisatie leveren. Zonder uitstel of omweg. Er zit een enorme kracht in het verbinden van de snelheid en ideeën over samenwerken van deze generatie met de vragen van organisaties en ervaren professionals. De organisatie vraagt die frisse blik en vernieuwende bijdrage ook; soms impliciet, soms expliciet. Om in zo’n uitdaging een rol te spelen is het zien en waarderen wat je talenten zijn en deze kunnen relateren aan je omgeving essentieel.

Een stevige professionele identiteit

Een werkomgeving waarin een duidelijke uitnodiging wordt gedaan om talenten in te zetten, van de uitdagingen in het werk te leren en hierbij duidelijke feedback te krijgen is een onmisbare basis in een programma voor jonge professionals. De groep waarin we trainen vormt een belangrijk middel om veilig van en met anderen te verdiepen hoe die werkpraktijk jou beïnvloedt en andersom. Zo wordt er in het programma steeds een nieuwe impuls gegeven aan de ontwikkeling die in het werk aan de gang is. Er ontstaat een professionele identiteit die steeds steviger wordt.

Expert in leer- en ontwikkelprocessen

Een intern ontwikkelprogramma voor medewerkers die net van de universiteit/hoge school komen vraagt om een stevige partner. Horizon T&O heeft in de afgelopen jaren ruim 1000 Young Professionals binnen diverse organisaties begeleid en veel expertise ontwikkeld ten aanzien van deze doelgroep. Al deze kennis wordt ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe toonaangevende programma’s die mensen en organisaties verder helpen.

Onze kracht ligt in het ontwikkelen, het continue verbeteren en het aanscherpen van zowel bestaande als nieuwe traineeships op basis van een intensief partnership.

Horizon T&O ontwikkelt en verzorgt al meer dan 15 jaar traineeships. Wij zijn als geen ander in staat om trainees aan zelfinzicht en zelfvertrouwen te laten winnen op een manier die hen aanspreekt. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Alles over het Lerend Werken Concept

Leontine Verboon
aan het woord

‘Op een gegeven moment merk je dat je met de kennis en kunde die je op school hebt geleerd een heel eind komt, maar dat het ook gaat om je competenties en manier van communiceren.’

Lees het interview