onze trainers

Gespecialiseerd in Traineeships

Aukje Menger

Aukje is benieuwd naar motivatie achter gedrag. In training, coaching en advieswerk werkt zij graag aan sterke communicatie, soepele samenwerking en persoonlijke groei. Aandacht voor de persoon en/of groep en waar die op dit moment staat in de context van de organisatie is het uitgangspunt. Haar aanpak kenmerkt zich door aandacht aan gedrag en onderliggende overtuigingen.

Judith Warmerdam

Judith traint vanuit de visie dat elk mens uniek is. Haar belangrijkste drijfveer is mensen te begeleiden in het beste uit zichzelf naar boven te halen, en dit op zo’n manier toe te passen dat het echt bij ze past. Sinds 2003 is ze trainer/coach. Woorden die haar kenmerken zijn doelgericht, rust, vertrouwen, interesse, persoonlijk, open en praktisch.

Twan Bijsterveld

Wat Twan drijft is mensen en organisaties helpen bij het het boeken van de door hen gewenste resultaten. Zijn vele jaren als professional en leider in het bedrijfsleven hebben hem veel inzichten en ervaringen opgeleverd welke hij graag vertaalt vanuit zijn rol als trainer, coach en consultant richting de mensen met wie hij werkt. Energie, fun, inspiratie, uitdagend en resultaatgericht zijn woorden die zijn aanpak kenmerken.

Roos Moll

Roos heeft als trainer, coach en interim talentmanager veel ervaring met young professionals en de vraagstukken die zij tegenkomen in de praktijk. De ambitie en nieuwsgierigheid van deze doelgroep geeft haar energie en ze maakt ook graag deze vernieuwingskracht los om te benutten voor de organisatie.

Emily Hasekamp

Emily haar werkwijze kenmerkt zich als persoonlijk, gericht op de praktijk en met humor. Ze is altijd gefascineerd geweest in waarom mensen doen wat ze doen. Tijdens ontwikkeltrajecten zoekt ze naar het waarom en laat ontdekken wat voor alternatieven er zijn. Zij gaat  uit van de kracht en het talent van de deelnemer en zoekt naar mogelijkheden om die te vergroten.

Carolien Oostveen

Carolien heeft ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden en trainen van talent-, leiderschaps- en cultuurprogramma’s. Zij kent de dynamiek van ontwikkelende en veranderende organisaties en begrijpt op welke manier dit medewerkers en leidinggevenden beïnvloedt.