Team@work:
Business gericht ontwikkelen en realiseren van teamtargets

In een veranderende omgeving is het realiseren van teamtargets volgens ons alleen mogelijk als het bewustzijn, het lerend vermogen van teamleden toeneemt; wanneer ze zich blijven(d) ontwikkelen. Teamontwikkeling en Persoonlijke Ontwikkeling zijn geen doel op zich, maar een middel om resultaat te behalen.

Ga naar de pagina

Lerend werken en ontwikkelen;
leren tijdens het werk

Uit onderzoek weten we dat 70% van wat mensen kunnen, ooit is geleerd tijdens het werk. Het is dus bijzonder effectief om dit ‘leerpotentieel’ van het werk te benutten. Dat gaat het beste ín het team. Daar delen mensen gemeenschappelijke doelen, geven elkaar feedback en kunnen elkaar helpen. Het zorgt voor een collectieve focus en maakt tegelijk inzichtelijk wat van iedereen de persoonlijke bijdrage is.

Ga naar de pagina

Onze trainers: Gespecialiseerd in Teamperformance

Kees Westein, trainer: “Een verandering in resultaat aanbrengen betekent een beweging maken naar een nieuwe manier van werken en samenwerken. Maar dan wel graag “verbouwen terwijl de winkel open blijft”. In de waan van de dag veranderen dus.” De aanpak hiervoor varieert per team en per individu.  Omdat we onze aanpak hierop afstemmen, blijven we dicht bij de belevingswereld van de deelnemers.

Ga naar de pagina

Team@work

Team@Work is gebaseerd op ons Lerend Werken concept en is de tool om als teamdoelstellingen te realiseren. Het zorgt voor een collectieve focus en maakt tegelijk inzichtelijk wat van iedereen de persoonlijke bijdrage is.

Download de brochure

Actueel

actueel icon

Werk maken van 70-20-10

De 70-20-10 benadering van Jennings staat niet voor niets in de belangstelling van corporate academies. 70-20-10 belooft de koppeling tussen leren en presteren te versterken, de rijke leermogelijkheden van de werksituatie te benutten en een einde te maken aan het transfervraagstuk. Kortom, meer business impact tegen minder kosten.  Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

Wilt u vrijblijvend kennismaken met ons?

Horizon T&O wil organisaties vooruit helpen door mensen te leren een meer zinvolle bijdrage te leveren. Neem contact op

Download de
publicaties

publicatie icon

kies uw ontwikkeltraject:

 

uw markt: