Onze visie

Hugo Hoetink en Kees Westein over Teamperformance

In onze visie hebben teams een grote kracht. Teams kunnen dichtbij de klant steeds opnieuw vorm geven aan de doelen van de organisatie. In teams kunnen mensen elkaar stimuleren en versterken om veranderingen te implementeren. Alleen is teamontwikkeling geen doel op zich. Het is een noodzakelijke stap om op een efficiënte en innovatieve manier waarde te leveren aan (interne) klanten. En om dat steeds opnieuw te doen. Hiervoor hebben wij Team@Work ontwikkeld.

Team@Work als implementatiestrategie

Effectieve teamontwikkeling bestaat bijna altijd uit een combinatie van vier ontwikkelgebieden. Team@Work start met een intake waarbij onze trainers samen met u de analyse maakt welke combinatie voor uw team de beste resultaten oplevert. Hierbij kiezen we altijd de aanpak die de grootste hefboomwerking heeft. Met andere woorden: op welk gebied moeten we beginnen zodat het ook op andere gebieden (nog) beter gaat lopen?

Uitgangspunt van Team@Work is dat ontwikkeling vooral plaatsvindt in het dagelijks werk. Het team krijgt de hulpmiddelen om nieuwe vaardigheden, denk- en werkwijzen in de praktijk van alledag te implementeren en te monitoren. Daarbij houden teamleden elkaar scherp. In de evaluatiesessie kijken we vooral hoe de learnings van het traject kunnen worden verbreed naar de organisatie en externe partners.

Wat speelt er binnen uw team? Waar loopt u tegenaan? Wat zijn uw organisatiedoelstellingen en welke beweging vraagt dat van uw team? Wij helpen u graag door Team@Work voor uw organisatie in te zetten.


Alles over het Lerend Werken Concept

Jacqueline Schoone
aan het woord

‘Horizon weet altijd een hele goede balans te vinden tussen hoofd, hart en buik. Dus tussen denken, kennis, adviesvaardigheden en voelen. Mensen hebben zelfvertrouwen nodig om hun werk goed te doen, zo’n training helpt ook om met bijvoorbeeld faalangst om te gaan.’

Lees het interview