Authentieke Communicatie

Tijdens de training Authentieke Communicatie krijg je inzicht in jouw manier van communiceren. Effectief communiceren heb je door de jaren heen wel geleerd. Toch merk je bij vergaderingen soms dat er niet naar je wordt geluisterd. Je weet dat je goede ideeën hebt, maar je kunt anderen daarvan niet goed overtuigen. Of je raakt steeds in de clinch met dezelfde persoon. Waarom lukt het je niet om krachtig over te komen en tegelijkertijd dichtbij jezelf te blijven? Hoe kan je in het gesprek met anderen jouw boodschap overbrengen zonder je eigenheid te verliezen?

Niveau: hbo
Duur: 2 maanden
Locatie: OOSTERBEEK
Start: 6 oktober 2021
Investering: € 3.445

Programma

Authentiek communiceren betekent dat u van binnenuit contact maakt met de ander. Die ander is een spiegel waarin u ziet wat u teweegbrengt. Na verloop van tijd kunt u kiezen wat voor u werkt. Met oog voor de ander en met behoud van uw eigenheid. Als u weet wat u drijft, kunt u bewust een authentieke stijl kiezen. Waarbij u rekening houdt met de ander en toch uzelf blijft.

Het programma bestaat uit een vierdaagse training van tien dagdelen: twee blokken van twee aaneengesloten dagen met avondprogramma en overnachting.

Voor wie?

  • Professionals met een hbo- of academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar werkervaring
  • Werkzaam in profit- en non-profitorganisaties

Deelnemers over Authentieke Communicatie

'Weer een stuk beter leren kennen van mezelf en daardoor mijn manier van communiceren. De begeleiding was heel goed. Herkennen van communiceren vanuit de ouder, volwassen of kind rol maakte veel duidelijk. Veel geleerd tijdens deze toch wel intensieve 4 dagen.’

Praktische informatie

Intakegesprekken: 14 september 2021 (Online)

Blok 1: 6, 7 oktober 2021 (Bilderberg Hotel De Bilderberg)
Blok 2: 17, 18 november 2021 (Bilderberg Hotel De Bilderberg)

Meer weten?

Download vrijblijvend de digitale brochure met uitgebreide praktische informatie over Authentieke Communicatie.

De trainer

Yvonne is expert in het begeleiden van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen. Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten. Door haar passie voor ‘effectieve beïnvloeding door transparantie’, haar professionele en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met 20 jaar trainerservaring, kan ze deelnemers bewust maken van ‘oude gedragspatronen’ die niet meer werken en daar op interveniëren. Hierdoor behaalt ze snel en effectief de beoogde resultaten van de klant. Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid. Hierdoor creëert ze een veilige leeromgeving waar deelnemers zich op een diepere laag durven te laten raken en men van binnenuit (intrinsieke motivatie) in beweging komt!

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.