Persoonlijk Leiderschap

Dat is eigenlijk de kern van de training Persoonlijk Leiderschap; je komt er omdat je je op een bepaald terrein wilt ontwikkelen, omdat je ergens vastloopt. Persoonlijk Leiderschap is weten wat je wilt. Pas als je weet wat jou drijft en wat je wilt bereiken in je werk en daarbuiten, kun je gerichte stappen nemen. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke visie en doelen.

Niveau: hbo
Duur: 2 maanden
Locatie: OOSTERBEEK
Start: 3 november 2021
Investering: € 3.445

Programma

Tijdens onze training voor persoonlijk leiderschap neem je de regie over je werk en leven stevig in handen. Je analyseert wat goed gaat en waar je soms tegenaan loopt. Dat is een spannend traject, want ieder mens heeft sterke en zwakke kanten. Je ontdekt welke kwaliteiten je hebben gebracht waar je nu bent. En wat je nodig heeft om verder te groeien als zelfbewuste professional.

Tweemaal twee aaneengesloten dagen met avondprogramma en overnachting.

Voor wie

  • Professionals en leidinggevenden met een hbo- of wo-denk- en werkniveau en een aantal jaren werkervaring
  • Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties, onder andere als beleidsmedewerker, projectleider, ICT-professional en beginnend leidinggevende

Deelnemer over Persoonlijk Leiderschap

'Je hebt het, je kunt het, maar gebruik het op een andere manier”. Dat is eigenlijk de kern van deze training; je komt er omdat je je op een bepaald terrein wilt ontwikkelen, omdat je ergens vastloopt. Ik wilde beter leren communiceren en mensen in adviesgesprekken de ruimte geven om hun verhaal te doen, zodat deze gesprekken soepeler en prettiger verlopen. Daarvoor moest ik leren om een stapje terug te doen en erop te vertrouwen dat je gezamenlijk tot een oplossing kunt komen.'

Praktische informatie

Intakegesprekken: 13, 14 oktober 2021

Blok 1: 3, 4 november 2021
Blok 2: 8, 9 december 2021

Meer weten?

Download vrijblijvend de digitale brochure met uitgebreide praktische informatie over Persoonlijk Leiderschap.

Floris Alberse - Horizon

De trainer

Met Floris herontdek je de kern van jouw verhaal. Hij ondersteunt leidinggevenden en professionals die willen groeien en van betekenis willen zijn. Met concrete stappen en blijvend resultaat.  Floris werkt vanuit de eenvoudige vraag: Ga je voor in de verandering die je wilt zien? Telkens weer met grote impact. Hij traint, coacht en adviseert op alle lagen in organisaties, vanuit de overtuiging dat je voor verandering iedereen nodig hebt. Waarderend en confronterend, zo beschrijven deelnemers Floris’ werkwijze. Daarin slaagt hij doordat hij zijn eigen thema’s rondom leiderschap en persoonlijke ontwikkeling heeft door gewerkt. Zo creëert hij een prettige sfeer waarin mensen op ontdekkingstocht willen gaan.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.