Verbindend leidinggeven

Als middenmanager heb je de rol van bruggenbouwer en breng je de doelen van de organisatie en die van jouw mensen in overeenstemming met elkaar. Dat is verbindend leidinggeven. Je bent de coach van jouw team en je inspireert je medewerkers om verder te groeien en conflicten zelf op te lossen. Binnen de organisatie speel je op meerdere schaakborden tegelijk. Daarnaast heb je de taak om het geheel te overzien en managen zonder klem te komen zitten tussen twee vuren. Een uitdagende, pittige rol.

Niveau: hbo
Duur: 3 maanden
Start: 29 september 2021
Investering: € 3.545

Programma

Je beseft dat jouw rol cruciaal is en je wilt effectiever te werk gaan. Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, ga je in de training verbindend leidinggeven op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. Met jezelf, met de ander en met de organisatie. Pas als je grip krijgt op je eigen gedrag en de manier waarop je reageert op anderen, ontstaat er ruimte om naar de ander te kijken en te luisteren. Dan is er ruimte voor verandering.

Vierdaagse training van tien dagdelen: twee blokken van twee aaneengesloten dagen met avondprogramma en overnachting

Voor wie

  • Managers met een hbo- of academisch werk- en denkniveau
  • Leidinggevenden of projectleiders
  • Werkzaam in profit- en non-profitorganisaties

Deelnemer over Verbindend Leidinggeven

'Het was een bijzonder leerzame training. De omvang van de groep (6 personen) droeg bij aan ieders ontwikkeling. Of het toeval of strategie was weet ik niet, maar ik vond ook de kwaliteit van de groep excellent. Er waren verschillende maar ook overlappende ontwikkelpunten, het niveau van de deelnemers was hoog waardoor gesprekken waardevol waren en de hoeveelheid managementervaring in de ruimte was groot.'

Praktische informatie

Intakegesprekken: 8, 9 september 2021

Blok 1: 29, 30 september 2021
Coaching: 3 november 2021
Coaching: 4 november 2021

Blok 2: 1, 2 december 2021

Meer weten?

Download vrijblijvend de digitale brochure met uitgebreide praktische informatie over Verbindend Leidinggeven.

De trainer

Yvonne is expert in het begeleiden van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen. Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten. Door haar passie voor ‘effectieve beïnvloeding door transparantie’, haar professionele en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met 20 jaar trainerservaring, kan ze deelnemers bewust maken van ‘oude gedragspatronen’ die niet meer werken en daar op interveniëren. Hierdoor behaalt ze snel en effectief de beoogde resultaten van de klant. Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid. Hierdoor creëert ze een veilige leeromgeving waar deelnemers zich op een diepere laag durven te laten raken en men van binnenuit (intrinsieke motivatie) in beweging komt!

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.