Authentieke Communicatie

Communiceren vanuit eigen kracht

Tijdens de training Authentieke Communicatie krijg je inzicht in jouw manier van communiceren. Effectief communiceren heb je door de jaren heen wel geleerd. Toch merk je bij vergaderingen soms dat er niet naar je wordt geluisterd. Je weet dat je goede ideeën hebt, maar je kunt anderen daarvan niet goed overtuigen. Of je raakt steeds in de clinch met dezelfde persoon. Waarom lukt het je niet om krachtig over te komen en tegelijkertijd dichtbij jezelf te blijven? Hoe kan je in het gesprek met anderen jouw boodschap overbrengen zonder je eigenheid te verliezen?

Training Authentieke Communicatie

Je leert dat authentiek communiceren altijd begint bij jezelf. Je ontdekt welke onbewuste processen invloed hebben op jouw manier van communiceren. Je leert je eigen gedrag en daarmee jouw manier van communiceren herkennen en beïnvloeden.

De trainer

Yvonne is expert in het begeleiden van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen. Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten. Door haar passie voor ‘effectieve beïnvloeding door transparantie’, haar professionele en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met 20 jaar trainerservaring, kan ze deelnemers bewust maken van ‘oude gedragspatronen’ die niet meer werken en daar op interveniëren. Hierdoor behaalt ze snel en effectief de beoogde resultaten van de klant.

Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid. Hierdoor creëert ze een veilige leeromgeving waar deelnemers zich op een diepere laag durven te laten raken en men van binnenuit (intrinsieke motivatie) in beweging komt!

Voor wie?

Startdata

Prijs

  • Professionals met een hbo- of academisch werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar werkervaring
  • Werkzaam in profit- en non-profitorganisaties
Intake14 september 2021
Blok 16 en 7 oktober 2021
Blok 217 en 18 november 2021

Trainingsprijs € 2.850,- excl. BTW.
inclusief persoonlijk startgesprek en certificaat.

Accommodatiekosten € 595,- excl. BTW.