Backbone programma

Van ervaren professional naar excellente vernieuwer

Het backbone programma is ontwikkeld voor ervaren professionals. In een omgeving die zich kenmerkt door vluchtigheid, complexiteit en onzekerheid, is wendbaarheid een noodzaak, zowel voor organisaties als voor professionals. Innovatie komt meer en meer centraal te staan en daarbij ben jij als ervaren professional onmisbaar. Hierdoor ontstaan grote kansen voor je persoonlijke ontwikkeling waardoor je nog meer van betekenis kunt zijn voor je organisatie en je klanten.

Persoonlijke kwaliteiten als: ‘samenwerken over grenzen heen’, ‘in- en extern ondernemerschap’, ‘delen en combineren van kennis’, ‘mensen meekrijgen’ en ‘sturen zonder strepen’ worden steeds belangrijker. Met het backbone programma werken we samen met jou aan deze toekomst.

Ontwikkeling vanuit talent en ambitie

De talenten die je hebt ontwikkeld nemen wij in het backbone programma als uitgangspunt. Met onze aanpak willen wij jou niet veranderen (voorzover dat al zou kunnen), maar gaan we jouw potentieel verder ontwikkelen zodat je de toekomst vorm kunt geven.  Je maakt jouw professionaliteit ‘toekomstproof’ en vergroot daarmee jouw betekenis.

Uniek aan het Backbone programma

  • Innovatie challenge staat centraal, directe waarde voor jouw organisatie!
  • Boost op je persoonlijke ontwikkeling
  • Werkvormen zoals ‘de magische winkel’
  • Leren van andere organisaties
  • Duurzaam effect
  • Toolkit voor innovatie & verandering

De trainer

Hugo Hoetink (56)  heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van organisaties, managementteams, professionals en HR-adviseurs op het thema ‘wendbaarheid & talentontwikkeling’.  Zijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van praktijkgerichtheid en diepgang. Hij weet hij een prettige leeromgeving te scheppen die uitnodigt tot openheid en uitwisseling.

Voor wie?

Startdata

Prijs en locatie:

  • Professionals en leidinggevenden met een hbo- of wo-denk- en werkniveau en een aantal jaren werkervaring
  • Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties, onder andere als beleidsmedewerker, projectleider, ICT-professional en beginnend leidinggevende
Persoonlijk startgesprek3 of 8 april 2020
Blok 116 en 17 april
Blok 226 mei
Coaching22 of 23 juni
Blok 33 en 4 september
Eindgesprek21 of 23 september
Persoonlijk startgesprek27 of 28 oktober 2020
Blok 19 en 10 november
Blok 210 december
Coaching11 of 13 januari 2021
Blok 39 en 10 februari
Eindgesprek4 of 5 maart

Trainingsprijs € 3.800,- excl. BTW.
inclusief intakegesprek, vragenlijst en certificaat,

Accommodatiekosten € 695,-  excl. BTW.