Masterclass HR

Zet jezelf op de kaart als HR - Businesspartner!

Wij zien dat het ‘waarom’ snel verandert bij bijna alle organisaties waarmee we samenwerken. Dat komt onder meer door digitalisering, klimaatverandering en globalisering. Onze wereld is complexer, kent meer onzekerheid en verandert sneller dan ooit. Als HR-professional sta je dan ook voor het vraagstuk: Hoe versterk ik de wendbaarheid van onze medewerkers en de organisatie? Dit is een uitdagende opgave die ook veel vraagt van jouw kwaliteiten als business partner. In deze unieke driedaagse masterclass HR bieden wij jou als HR-professional een keur aan strategieën en instrumenten om jouw organisatie verder te brengen op dit gebied. En we kijken ook hoe je daarbij je eigen talenten kunt benutten en je eigen wendbaarheid kunt versterken.

Masterclass HR

Deze Masterclass is geschikt voor je als je HR professional of organisatieadviseur bent en je zaken als talentontwikkeling, de lerende organisatie en wendbaarheid in je portefeuille hebt. Je moet hier vooral aan meedoen als je:

  • Ziet dat talentontwikkeling en wendbaarheid de sleutel voor je organisatie is, maar het je onvoldoende lukt om de organisatie mee te krijgen.
  • Je sterker wil staan voor je visie in je rol als sparringpartner voor het management.
  • Je op zoek bent naar concrete tips om het in de dagelijkse praktijk in gang te zetten.
  • Je jouw visie op talentontwikkeling en wendbaarheid wil aanscherpen, ontwikkelen en verdiepen.

De trainer

Hugo Hoetink (56)  heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van organisaties, managementteams, professionals en HR-adviseurs op het thema ‘wendbaarheid & talentontwikkeling’.  Zijn stijl kenmerkt zich door een combinatie van praktijkgerichtheid en diepgang. Hij weet hij een prettige leeromgeving te scheppen die uitnodigt tot openheid en uitwisseling.

Voor wie?

Agenda:

Prijs en locatie:

  • Maximaal tien deelnemers met minimaal  drie jaar werkervaring als HR-professional of organisatieadviseur.
  • Hbo- of academisch werk- en denkniveau
Persoonlijk startgesprek (telefonisch):9 maart 2020
Dag 1:16 maart
Dag 2:20 april
Dag 327 mei

Trainingsprijs € 1.950,- inclusief intakegesprek, vragenlijst en certificaat, exclusief BTW.
Accommodatiekosten € 195,- exclusief BTW.

Leden van Develhub ontvangen 10% korting.