Persoonlijk Leiderschap voor Starters

Werken aan de beste versie van jezelf

In de training Persoonlijk leiderschap voor starters staan we stil bij jouw drijfveren en kwaliteiten. Die zijn de basis voor sterke keuzes en een heldere focus. Een propvolle werkdag. Meetings, op te leveren projecten, deadlines, afspraken en oh ja…focus op jouw eigen doelen en ontwikkeling. Welke klussen en projecten passen bij jouw talenten? En hoe maak je daar in de samenwerking met anderen ruimte voor? Hoe houd je focus op jouw doelen en zorg je voor balans tussen werk en ‘de rest’? Als jonge professional zijn je mogelijkheden grenzeloos. Je kunt alle kanten op in je werk en ook daarbuiten. Je gaat lekker in je huidige werk, maar hoe wil je daarin verder groeien? En op basis waarvan zou je een bepaalde richting wel of niet kiezen?

Training Persoonlijk leiderschap voor starters

We werken aan effectieve communicatie en duidelijkheid in de samenwerking met anderen. We versterken jouw bewustzijn van hoe je met je aandacht en energie omgaat en werken aan manieren om hier meer regie over te krijgen. We kijken steeds naar de achtergrond van je gedrag. We werken aan het inzetten van gedrag dat werkt en het verbreden van je mogelijkheden om het anders te doen waar dat past en nodig is.

De trainer

Aukje is creatief, enthousiast en nieuwsgierig. Benieuwd naar motivatie achter gedrag. In training en coaching wil ze graag werken aan sterke communicatie, soepele samenwerking en persoonlijke groei. Ze wil bereiken dat mensen zelf iets ontdekken. Dat ze leren hoe ze iets zelf kunnen doen. Dat ze verbaasd zijn over zichzelf en anderen

Voor wie?

Startdata

Prijs

  • Leeftijd: 23-28 jaar
  • Enige werkervaring (0-3 jaar)
  • Deelnemers moeten kunnen reflecteren op eigen gedrag en hebben een persoonlijke ontwikkelingsvraag
  • HBO, WO werk- en denkniveau
Intakes20 of 21 september 2021
Blok 114 en 15 oktober 2021
Blok 218 en 19 november 2021

Trainingsprijs € 2.850,- excl. BTW.
Inclusief een persoonlijk intakegesprek, LIFO® vragenlijst en certificaat,

Accommodatiekosten € 595,-excl. BTW.