Verbindend Leidinggeven

Leidinggeven voor de middenmanager

Rol van de middenmanager

Als middenmanager heb je de rol van bruggenbouwer en breng je de doelen van de organisatie en die van jouw mensen in overeenstemming met elkaar. Dat is verbindend leidinggeven. Je bent de coach van jouw team en je inspireert je medewerkers om verder te groeien en conflicten zelf op te lossen. Binnen de organisatie speel je op meerdere schaakborden tegelijk. Daarnaast heb je de taak om het geheel te overzien en managen zonder klem te komen zitten tussen twee vuren. Een uitdagende, pittige rol.

Training Verbindend Leidinggeven

Je beseft dat jouw rol cruciaal is en je wilt effectiever te werk gaan. Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, ga je in de training verbindend leidinggeven op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. Met jezelf, met de ander en met de organisatie. Pas als je grip krijgt op je eigen gedrag en de manier waarop je reageert op anderen, ontstaat er ruimte om naar de ander te kijken en te luisteren. Dan is er ruimte voor verandering.

De trainer

Henny’s enthousiasme is haar handelsmerk. Zij beziet de wereld vanuit het adagium ‘Niets menselijks is mij vreemd’. Dit geeft de ruimte om alles te kunnen onderzoeken wat mensen in organisaties bezig houdt. Zij bekijkt iedere organisatie als een levend systeem waarin mensen met elkaar goede resultaten willen behalen.

Voor wie?

Startdata

Prijs

  • Managers met een hbo- of academisch werk- en denkniveau
  • Leidinggevenden of projectleiders
  • Werkzaam in profit- en non-profitorganisaties
Persoonlijk startgesprek17 of 18 maart 2021
Blok 119 en 20 april 2021
Coaching20 of 26 mei 2021
Blok 223 en 24 juni 2021

Trainingsprijs € 2.950,- excl. BTW
inclusief persoonlijk startgesprek en certificaat.

Accommodatiekosten € 595,- excl. BTW.