Vacature Trainer Talentontwikkeling

Gezocht: trainers die het lerend vermogen van onze deelnemers willen vergroten

‘Wij geloven in talentontwikkeling voor iedereen. Dat doen we door het lerend vermogen van mensen in organisaties te vergroten. Wil jij daar een bijdrage aan leveren?’

Wil jij een bepalende rol vervullen bij het ontwikkelen en uitvoeren van uitdagende en inspirerende maatwerktrajecten bij aansprekende bedrijven en (semi)overheidsorganisaties en ons eigen Backbone programma? Grijp dan nu je kans!

Jij brengt anderen in beweging als persoon en professional. Je hebt ruime aantoonbare ervaring als trainer in maatwerktrajecten gericht op (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling. Je hebt een heldere visie op leiderschap in de VUCA-wereld. Daarnaast is ervaring met de doelgroep young professionals of ervaren professionals een pré. Je werkt met deelnemers op het niveau van cognitie, emotie, fysiek en zingeving. Door jouw ervaring, kennis van de trainingsinstrumenten en persoonlijkheid heb jij vakmanschap en je eigen persoonlijke stijl weten te ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Met jou halen we iemand in huis die gretig is om zijn of haar vakmanschap verder te ontwikkelen. Je hebt een stevige visie op leren, bent sensitief, nieuwsgierig, hebt liefde voor het vak, voor het ontwikkelen van het talent van de ander én jezelf.Door jezelf kwetsbaar op te stellen weet je hoe je jezelf als instrument kunt inzetten bij de ontwikkeling van anderen. Je bent in staat om een offerte te vertalen in blended leerinterventies die tesamen een programma vormen. Je hebt minmaal vijf jaar trainerservaring waarvan drie jaar gericht op de denk- en gevoelswereld van deelnemers. Je hebt een hbo+ werk- en denkniveau.

Wat heeft Horizon jou te bieden?

Wij bieden een afwisselende functie, waarin veel ruimte is voor eigen aanpak en invulling. Wij zijn een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer, waar je elke dag met plezier zult samenwerken met gedreven professionals. De salarisindicatie o.b.v. een fulltime dienstverband bedraagt € 4.000 – € 5.000 afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen per jaar, een mobiliteitsvergoeding en een gunstige pensioenregeling. Je krijgt de kans op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen. Onze thuisbasis is een prachtig pand in het oude dorp van Amstelveen.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? We ontmoeten je graag! Presenteer jezelf op een voor jou kenmerkende manier, dat mag in een blog of een filmpje (van maximaal 2 minuten) maar ook in een andere vorm. Op welke manier laat jij zien wie je bent, waar je voor staat en wat jij als trainer te bieden hebt? Maak ons nieuwsgierig naar jou! Stuur deze samen met je CV naar: hr@horizontraining.nl. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR op 088-5561222. Een online psychologisch assessment in de vorm van een Fitch analyse (www.fitch.nl), twee gesprekken en het verzorgen van een workshop vormen onderdeel van de procedure.

Horizon I the Backbone company maakt met trots deel uit van Freia Groep, een groep hoogwaardige opleidingsbedrijven met als gemene deler ‘van betekenis zijn en blijven’. Meer info op www.freiagroep.nl en https://horizontraining.nl/training/backbone-programma/

 

Dit betreft een vacature voor een aanstelling in loondienst binnen Horizon I the Backbone company. Om deze reden verzoeken wij je geen sollicitatie te doen naar een plek in onze freelance pool.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.