Contact Horizon | the backbone company

Contact

Vragen? Bel of mail met ons!

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Je kan uiteraard ook direct contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur. E-mails en terugbelverzoeken beantwoorden wij zo snel mogelijk.

  Bezoekadres Horizon

  Horizon, the backbone company

  Succesvolle organisaties zijn wendbare organisaties. Organisaties die zich keer op keer weten te vernieuwen. Daar is niet alleen nieuw talent voor nodig, maar ook inzicht, kennis en ervaring van medewerkers die de organisatie door en door kennen. Loyale medewerkers die meegebouwd hebben aan het succes. Noem ze de ruggengraat, noem ze de backbone. Zij kennen de processen, zij vormen het geheugen van de organisatie en hebben gevoel voor wat er speelt. Horizon heeft meer dan 30 jaar ervaring in het inspireren en begeleiden van ervaren professionals. Door een persoonlijke aanpak, scherp gericht op de business, inspireren we hen om een nieuwe stap in hun ontwikkeling te zetten.

  Contactgegevens

  Bezoekadres
  Dorpsstraat 75
  1182JC Amstelveen

  Telefoonnummer
  088 55 60 200

  E-mail
  info@horizontraining.nl

  Advies
  Mink Jelle
  T: 0653397293
  E: info@horizontraining.nl

  Op de hoogte gehouden worden?

  Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.