Wendbaar betekent in beweging zijn. Dat willen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf.

Over ons

We doen alles van hart tot hart, dat is de kern van ons team. We zijn aandachtig, empathisch en goede luisteraars. We voeren graag waardevolle gesprekken met jou. We doen de dingen samen, of je nu collega, klant of deelnemer bent. Maar uiteindelijk willen we graag dat je jezelf in beweging kunt zetten. Dat is de impact die we willen hebben.

Speels en inventief
We zijn speels, ongedwongen en inventief. Humor en zelfspot verzachten immers het kritische oordeel en de harde realiteit. Met onze creatieve interventies en prikkelende vragen willen we in beweging brengen wat vastzit. Je dieper raken en verrassen.

Autoriteit in talentontwikkeling
Wij zijn een autoriteit op het gebied van talentontwikkeling. We hebben tientallen jaren ervaring, een mooi track record en vele trouwe klanten. Ons unieke Horizon model is voortgekomen uit al die ervaringen. Door onze maatwerk programma’s zitten we dicht op de business uitdagingen van onze klanten en creëren we samen innovatieve oplossingen en programma’s.

Wendbaar is de kern
Wendbaar is de kern van ons Horizon model. Het resultaat van een ideale wereld waarin je talenten benut en ontwikkeld worden, business uitdagingen energie geven en je ruimte krijgt om te experimenteren. Wendbaar betekent ook in beweging zijn. Dat willen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Daar gaan waar klanten ons nodig hebben, een open blik behouden en meebewegen.

Horizon zet talent in beweging.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.