Een goed gesprek over talentontwikkeling

Toolkit voor talentontwikkeling

28 februari 2017 – Kent u onze toolkit voor Talentonwikkeling? Een set kaarten bedoeld om het goede gesprek over talentontwikkeling op gang te brengen en op gang te houden. Een gesprek over ambities en kwaliteiten. Over de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. Over de uitdagingen die u tegenkomt. Dat vinden wij belangrijk! Want het ontwikkelen van alle talent in de organisatie is de sleutel tot groei en succes.

Toepassingsmogelijkheden voor individueel gebruik

Bij deze geven we u graag een tweetal  toepassingsmogelijkheden om met de toolkit aan de slag te gaan.

1. Voorbereiding op uw jaargesprek, POP gesprek of PM gesprek

Kies uit de categorieën‘ambities en kwaliteiten’, ‘uitdaging’ en ‘goed voor de business’ 2 kaarten.
Beantwoord deze vragen voor uzelf en maak hier aantekeningen bij.
Kies uit ieder van deze 3 categorieën ook een vraag die u graag aan uw leidinggevende wilt stellen ten aanzien van uw ontwikkeling. Deze kunt u voorafgaand aan het gesprek met uw leidinggevende delen of tijdens het gesprek inzetten.

2. Voorbereiding op een sollicitatie, pitch of kennismaking

Kies een aantal vragen uit de categorie ‘ambities en kwaliteiten’.
Breng aan de hand van de antwoorden op deze vragen in kaart wat u wilt vertellen over uw sterke punten, drijfveren en wat u graag wilt bereiken. Kies een aantal vragen uit de categorie ‘goed voor de business’.
Beantwoord deze vragen met de organisatie waar u gaat solliciteren of pitchen in gedachten. Verwoord voor uzelf welke bijdrage u vanuit uw ambities en kwaliteiten kunt en wilt leveren aan de uitdagingen van de organisatie.
Wij wensen u veel inspiratie en mooie gesprekken toe.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.