Horizon the move – 19 november

IHTM_orangen de huidige maatschappij ligt het tempo van verandering hoog en neemt de complexiteit van organisaties toe. Het is in onze ogen nuttig en nodig om talenten te binden en boeien opdat zij zich blijven(d) ontwikkelen.
Deze middag neemt onze trainer Hugo Hoetink u graag mee in ons gedachtengoed over het ontwikkelen van talenten en de manier waarop het betrokkenen helpt om in het ontwikkeltraject de juiste keuzen te maken. Dit doen we aan de hand van zijn model voor talentontwikkeling.
Iedereen heeft talent. Daarom gaan we in op de verschillen tussen soorten talenten en de vraag hoe het model kan helpen om onderscheid te maken tussen ‘gewoon’ talent en ‘top’ talent.
Wij willen tijdens deze interactieve bijeenkomst kennis en ervaring met elkaar delen. Daarom nodigen wij u uit om praktijkvoorbeelden mee te nemen, uw vragen in te brengen en uw best practice te delen. Deelname is kosteloos. Bekijk het programma

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.