MOOC Persoonlijk Leiderschap in crisistijd

Dinsdag 24 maart gaan we van start met de MOOC – Persoonlijk Leiderschap in crisistijd, een soort online training voor iedereen die begeleiding prettig vindt in deze crisistijd. Om af en toe even stil te staan en te reflecteren, samen met anderen, al is het maar 3 minuten per dag. Deelname is gratis, je kan je vandaag al aanmelden voor de MOOC – Persoonlijke Leiderschap in crisistijd.
Marlies Timmerman, directeur Horizon T&O: “In deze onzekere tijd heb je absoluut een eigen kompas nodig, met al die verschillende meningen om je heen” hoorde ik gisteren iemand zeggen. Helemaal mee eens. Dit interne kompas zijn je eigen waarden en drijfveren; je hebt ze nu nodig én ze worden nu zichtbaar. Ik moest denken aan een quote van Michelle Obama, toen ze antwoordde op de vraag hoe het Witte Huis haar had veranderd: “the Whitehouse doesn’t change who you are, it reveales who you are”. Dit is dus een goed moment om daar bij stil te staan, op te reflecteren en dit met elkaar te delen. Vandaar dat wij, as we speak, een MOOC aan het samenstellen zijn over ‘Persoonlijk leiderschap in crisistijd’ plinct Iedereen kan meedoen, deelname is gratis. Doe jij ook mee? Vanaf morgenochtend 9.00 uur gaat het eerste level open. Je kan je nu al aanmelden via deze link.

Hoe kan je meedoen?

In 2018 meegedaan aan de MOOC van Horizon: dan hoef je je niet meer te registreren, inloggen volstaat. Dat kan via deze link. Ben je je wachtwoord vergeten? Geef dat dan aan, dan kan je die opnieuw instellen.
Heb je nog niet eerder meegedaan met een MOOC van Horizon, registreer je dan gratis hier.
Heb je vragen of lukt er iets niet? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag, via email: MOOC@horizontraining.nl of telefonisch: 088-5560200

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.