Visie op leren en ontwikkelen van
Young Professionals

De huidige generatie young professionals is intellectueel, ambitieus en heeft de neiging om alles te willen snappen. Ze zijn gedreven om te presteren en willen snel resultaat zien. Ze discussiëren graag over modellen en theorieën, maar ze beschikken nog niet over voldoende praktijkervaring waaraan zij e.e.a. kunnen relateren.

Ga naar de pagina

Intern ontwikkelprogramma voor net afgestudeerde medewerkers

Een intern ontwikkel programma wat vraagt om een stevige partner. Horizon T&O heeft in de afgelopen jaren ruim 1000 Young Professionals binnen diverse organisaties begeleid en veel expertise ontwikkeld ten aanzien van deze doelgroep. Al deze kennis wordt ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe toonaangevende programma’s die mensen en organisaties verder helpen.

Ga naar de pagina

Onze trainers:
Gespecialiseerd in Traineeships

Wij geloven in de kracht van mensen. Want organisaties kunnen zichzelf niet veranderen. De mensen die er werken wel. Als mensen met plezier doen waar ze goed in zijn en in verbinding staan met hun omgeving, leveren ze een persoonlijke bijdrage aan het gewenste resultaat van uw organisatie.
Aukje Menger is gespecialiseerd in Traineeships.

Ga naar de pagina

Alles over het Lerend Werken Concept

Horizon T&O heeft een uniek geïntegreerd concept ontwikkeld dat gebaseerd is op het 70-20-10-principe van Charles Jennings. Het helpt u om uw mensen en daarmee uw organisatie doelgericht in beweging te houden. Lees meer

Actueel

actueel icon

ABN Amro kiest voor Horizon T&O

Jaarlijks starten tientallen trainees bij ABN AMRO. Toptalenten die willen uitblinken, maar niet in hun eentje of ten koste van anderen. Voor de ontwikkeling en uitvoering van deze Taineeships heeft ABN Amro gekozen voor een samenwerking met Horizon T&O. Met trots kunnen we u mededelen dat wij op basis van kwaliteit, visie en partnership zijn gekozen. Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Vrijblijvend kennismaken met ons?

Horizon T&O wil organisaties vooruit helpen door mensen te leren een meer zinvolle bijdrage te leveren. Neem contact op

kies uw ontwikkeltraject:

 

uw markt: