ABN Amro kiest voor Horizon

logo-abn-amro-png
Jaarlijks starten tientallen trainees bij ABN AMRO. Op weg naar een carrière in de financiële dienstverlening. Ondernemende young professionals, met een brein én een hart. Toptalenten die willen uitblinken, maar niet in hun eentje of ten koste van anderen.
Voor de ontwikkeling en uitvoering van deze traineeships heeft ABN Amro gekozen voor een samenwerking met Horizon T&O. Met trots kunnen we u mededelen dat wij op basis van kwaliteit, visie en partnership zijn gekozen.
General Traineeship
Het programma met de naam General Traineeship wordt een co creatie van ABN en Horizon. Dit traineeship bestaat uit een praktijkgerichte klantopdracht, vakinhoudelijke opdrachten en een ontwikkelprogramma met verschillende intensieve trainingen, gericht op je professionele en persoonlijke ontwikkeling. De invulling van de persoonlijke ontwikkeling nemen de trainers van Horizon voor hun rekening. Een traject waar we vol energie ingaan. Of zoals Desiree Rooks, onze leading training bij ABN Amro, het werken met trainees verwoordt: ‘Jouw kracht is je fundament en dat geeft energie!’

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.