Desiree Rooks genomineerd voor Trainer van het jaar

IMG_7468_bewerktDe NOBTRA heeft de genomineerden voor de verkiezing van de Trainer van het Jaar 2015 bekendgemaakt. Trainer van het Jaar is de prijs voor de persoon die volgens collega’s en opdrachtgevers de beste trainer is in het Nederlandse taalgebied.
Desiree Rooks, deze week 15 jaar werkzaam bij Horizon T&O, is genomineerd voor trainer van het jaar.
Desiree: “Best leuk dat ik na 15 jaar met heel mijn ziel en zaligheid mijn vak uitoefen hier nu erkenning voor krijg van mijn klanten. En  besef maar weer eens dat je in het trainersvak ver kan komen door echt vanuit je hart en passie te werken. Daarbij moet ik er ook om lachen, met mij trainen is namelijk ook lol maken. Deelnemers werken graag met mij omdat ik er zelf lol in heb, mezelf niet te serieus neem en dat ook uitstraal. In mijn trainingen is er naast diepgang ook altijd ruimte humor.”
Op vrijdag 25 september a.s. wordt tijdens de Dag van de Trainer bekend gemaakt wie dit jaar de verkiezing heeft gewonnen en de nieuwe titel mag dragen: Trainer van het Jaar 2015.
Diversiteit en kwaliteit
“We zijn erg blij met de hoge kwaliteit en de diversiteit binnen deze groep. Alle genomineerden zijn zeer ervaren trainers met hart voor het vak”, aldus NOBTRA-woordvoerder en Trainer van het Jaar-jurylid Astrid de la Fuente. “In vier jaar tijd is deze vakprijs voor trainers uitgegroeid tot een felbegeerde titel.” De Trainer van het Jaar ontvangt een sculptuur, een jaar NOBTRA-lidmaatschap met vrijstelling van contributie en spreektijd op het NOBTRA-congres. 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.