Maatwerk

Waarom kiezen voor maatwerk?

Samen met leidinggevenden en HR-professionals creëren wij de maatwerk incompany ontwikkeltrajecten. Het zijn avonturen die bestaan uit onder meer ontwerpsessies, trainingen, coachings, aanjagerssessies, driegesprekken en digitale leeromgevingen. Elk traject is anders, want elke mens en elke organisatie is uniek. We stimuleren mensen om hun leven lang te leren, op rationaal, emotioneel en fysiek niveau.

Horizon borgt het ‘Leren in praktijk’ met maatwerk incompany

De focus ligt voor 70% op ‘leren door doen’. Hiermee bereikt Horizon dat hetgeen je leert, ook daadwerkelijk beklijft. ‘Leren in de praktijk’ is voor een groot deel gericht op het natuurlijk ontwikkel vermogen van de mens. Tijdens ‘het doen’ vindt de ontwikkeling plaats.

Organisatiedoelstellingen worden gehanteerd als vertrekpunt, en het accent ligt zowel op de business doelen als op de persoonlijke ontwikkeling. Deze diepgang is het middel om in de praktijk resultaten te realiseren. Horizon richt zich op het team en de manager of de professional om de doelstelling te realiseren. De manier waarop is divers, omdat ieder individu/team andere handvatten nodig heeft.

Horizon verbindt zich

Wij zijn een sprankelend bedrijf waar het vuur op het basiskamp altijd brandt: bijna elke dag werken we met plezier aan het realiseren van onze droom van betekenisvol werk. Dat doen we in nauwe samenwerking met de middelgrote tot grote bedrijven en (semi)overheidsorganisaties die we ondersteunen. Dat doen we vanuit partnerschap en wederzijds commitment.We faciliteren jou en je organisatie maximaal op jullie tocht naar nog meer betekenisvol werk,.

Wat kunnen we voor jou en je organisatie betekenen? Mink Jelle kijkt graag vrijblijvend met je mee in jouw vraagstuk. 

Meer inzicht...

in de fase waarin uw organisatie zich bevindt?
Doe de quickscan

Waar bent u naar op zoek?