Jouw talent verdient persoonlijke aandacht

Ontdek de ware potentie van je organisatie

Bij Horizon stimuleren we mensen om hun leven lang te leren, op rationeel, emotioneel, fysiek en zingevend niveau. We gidsen ervaren professionals, leidinggevenden en jonge professionals in persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling. Het gaat dan om het ontdekken en benutten van hun talent, maar ook het leren van vaardigheden als gespreksvoering, samenwerken en leidinggeven.

We begeleiden mensen op een diepere persoonlijke laag, zodat zij hun ware potentie ontdekken, waardoor zij van betekenis zijn en blijven. Telkens zien we weer hoe er energie ontstaat in organisaties, op het moment dat mensen hun persoonlijke en gemeenschappelijke waarom (her)ontdekken.

Onze aanpak

We zijn persoonlijk, waarderend en confronterend. Deze aanpak zie je ook terug in onze incompany trajecten. We ondersteunen jou en je collega’s met plezier naar blijvend resultaat. Samen met leidinggevenden en HR-professionals creëren wij ontwikkeltrajecten op maat. Elk traject is anders, want elke mens en elke organisatie is uniek.

Doorleefde expertise

We bestaan inmiddels veertig jaar. Vier decennia van kennisopbouw in persoonlijk leiderschap, samenwerken, leidinggeven, traineeships, het ontwikkelen van talent, lerend werken. We kennen het plezier en de pijn waarmee veranderingen gepaard gaan. Op persoonlijk niveau hebben we het ervaren, en ook als bedrijf kennen we de processen van herbezinning en innovatie, afscheid en nieuw begin. Vanuit deze bedding begeleiden wij mensen in organisaties effectief.

Dat is ook waarom we onze methodes en ons gereedschap zijn blijven door ontwikkelen. Afhankelijk van de vraag in jouw organisatie werken we met ontwerpsessies, trainingen, of coachings. Of we nodigen jullie uit voor aanjagerssessies, driegesprekken, MOOC’s en SPOC’s. Wij zetten in wat nodig is om de potentie uit jouw organisatie te halen.

Incompany trainingen

Naast maatwerk hebben wij ook kant en klare incompany trainingen. Zoals ons programma voor de ervaren professional en voor talentontwikkeling.

De wendbaarheid vergroten

Hans Harteveld - PostNL - Horizon

'De wendbaarheid en het verandertempo vergroten'

‘De wendbaarheid van de organisatie vergroten en het verandertempo verhogen.’ Daarbij volstaat het niet om alleen aandacht te besteden aan pas afgestudeerde ‘high potentials’. Het is noodzakelijk om ook het talent aan te spreken van ervaren ‘backbone’ medewerkers. Ook deze doelgroep speelt een belangrijke rol voor de toekomst van het bedrijf. “We wilden hen ‘prikkelen’ om meer aan het roer te staan van hun persoonlijke ontwikkeling. Om deze doelstelling te realiseren heeft PostNL samen met Horizon het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Building Futures’ ontworpen. PostNL werkt al lange tijd samen met Horizon. “De vertrouwensband was er dus al”. - Hans Harteveld - Learning & Development-afdeling bij PostNL

Opdrachtgevers

apg logo

Wat kunnen we voor jou en je organisatie betekenen?

Wij zijn een sprankelend bedrijf : bijna elke dag werken we met plezier aan het realiseren van onze droom van betekenisvol werk. Dat doen we in nauwe samenwerking met de middelgrote tot grote bedrijven en (semi)overheidsorganisaties die we ondersteunen. Dat doen we vanuit partnerschap en wederzijds commitment.

Wat kunnen we voor jou en je organisatie betekenen? Mink kijkt graag vrijblijvend met je mee in jouw vraagstuk. Neem contact met hem op via 06 53 39 72 93 of zijlstra@horizontraining.nl. Of download de brochures van onze open trainingen:

Brochure Backbone programma >
Brochure Leidinggeven aan Talentontwikkeling >

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met Mink voor persoonlijk advies via 06 53 39 72 93 of mail naar zijlstra@horizontraining.nl.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.