Jouw talent verdient persoonlijke aandacht

Talent behouden en versterken

Talentontwikkeling staat hoog op de agenda bij tal van organisaties. Het is de sleutel tot het aantrekken én behouden van talent. Talent dat hard nodig is om als organisatie wendbaar en relevant te blijven. Niet alleen het talent van een selecte groep high potentials, maar íeders talent.

Versterk je organisatie met talentontwikkeling

Wij geloven in een positieve kijk op talent en talentontwikkeling. We zien dagelijks hoe waardering en erkenning van talent leidt tot medewerkers met zelfvertrouwen, een vergroot talentbewustzijn en hoe ze dit talent inzetten in hun werk en voor de organisatie. Werken vanuit je talent geeft energie en draagt bij aan een gezonde werkcultuur.

Samen bouwen aan talent en succes

Dit principe vormt de kern van onze maatwerkprogramma’s. Samen met onze klanten maken we programma’s die medewerkers leergierig maken en hen zelf regie laten nemen over hun ontwikkeling. Programma’s die de ontwikkeling van het individuele talent koppelen aan de business uitdagingen, zodat de impact niet alleen voor de medewerker, maar ook voor de organisatie merkbaar is. Bovendien zorgen we ervoor dat naast de deelnemers, ook leidinggevenden, mentoren en de organisatie zelf nauw betrokken zijn.

Pioniers in talentontwikkeling

Horizon zet al 40 jaar talent in beweging. In die vier decennia zijn we zelf ook altijd in ontwikkeling geweest en hebben we steeds meer diepgang toegevoegd aan onze programma’s. Van gedragstraining en persoonlijke ontwikkeling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, naar ontwikkeling van talentbewustzijn, tot en met bewustzijn van zingeving, purpose en aandacht voor de context waarin leren plaatsvindt. Deze dimensies zijn nog altijd terug te vinden in de programma’s en bij de Horizon trainers van vandaag.

Maatwerk programma's

Hoe kunnen we je helpen het talent in jouw organisatie te versterken?

De wendbaarheid vergroten

Hans Harteveld - PostNL - Horizon

'De wendbaarheid en het verandertempo vergroten'

‘De wendbaarheid van de organisatie vergroten en het verandertempo verhogen.’ Daarbij volstaat het niet om alleen aandacht te besteden aan pas afgestudeerde ‘high potentials’. Het is noodzakelijk om ook het talent aan te spreken van ervaren ‘backbone’ medewerkers. Ook deze doelgroep speelt een belangrijke rol voor de toekomst van het bedrijf. “We wilden hen ‘prikkelen’ om meer aan het roer te staan van hun persoonlijke ontwikkeling. Om deze doelstelling te realiseren heeft PostNL samen met Horizon het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘Building Futures’ ontworpen. PostNL werkt al lange tijd samen met Horizon. “De vertrouwensband was er dus al”. - Hans Harteveld - Learning & Development-afdeling bij PostNL

Opdrachtgevers

apg logo

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met Mink voor persoonlijk advies via 06 53 39 72 93 of mail naar zijlstra@horizontraining.nl.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.