In-company

Backbone Programma

Met dit programma wakker je de wendbaarheid, het talent, het leervermogen en het zelfvertrouwen van ervaren professionals aan.

Hierdoor raakt zij meer gemotiveerd het beste uit zichzelf en het werk te halen. Vanuit vakmanschap en oprechte betrokkenheid draagt ze dan bij aan de (verander)doelstellingen van de organisatie.

 

Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Dit programma zorgt dat leidinggevenden effectief talent in beweging krijgen en bouwen aan een wendbaar team dat klaar is voor de business van morgen.  

De voortdurende veranderingen in onze maatschappij en de business doen een appèl op het talent van alle professionals in de organisatie. Om goed aangesloten te blijven op de vraag van klanten is het belangrijk dat talent in beweging blijft. Het ontwikkelen van talent levert de organisatie niet alleen relevante dienstverlening of producten op; het vergroot ook de betrokkenheid van medewerkers. 

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.