In-company

Backbone Programma

Met dit programma wakker je de wendbaarheid, het talent, het leervermogen en het zelfvertrouwen van ervaren professionals aan.

Hierdoor raakt zij meer gemotiveerd het beste uit zichzelf en het werk te halen. Vanuit vakmanschap en oprechte betrokkenheid draagt ze dan bij aan de (verander)doelstellingen van de organisatie.

 

Talent Booster

De Talent Booster is een kort traject waarmee je professionals prikkelt om hun talent te ontwikkelen. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen, motivatie en energie!

Met energieke en wendbare professionals die echt weten waar ze goed in zijn en wat ze willen, zijn organisaties er zeker van dat hun professionals een betekenisvolle bijdrage leveren aan de grote uitdagingen en gevraagde transitie waar de organisatie voor staat. 

 

Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Dit programma zorgt dat leidinggevenden effectief talent in beweging krijgen en bouwen aan een wendbaar team dat klaar is voor de business van morgen.  

De voortdurende veranderingen in onze maatschappij en de business doen een appèl op het talent van alle professionals in de organisatie. Om goed aangesloten te blijven op de vraag van klanten is het belangrijk dat talent in beweging blijft. Het ontwikkelen van talent levert de organisatie niet alleen relevante dienstverlening of producten op; het vergroot ook de betrokkenheid van medewerkers. 

 

Ontdek maatwerk

Samen met leidinggevenden en HR-professionals creëren wij ontwikkeltrajecten op maat. Elk traject is anders, want elke mens en elke organisatie is uniek.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.