In-company

Welkom bij onze in-company programma’s. Zorgvuldig samengestelde trainingen, programma’s én korte sessies, allemaal in het teken van persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling.

Ben je geïnspireerd en heb je liever een traject op maat? Bekijk dan onze pagina over: Maatwerk.

Talent Booster

De Talent Booster is een kort meerdaags traject waarmee je professionals prikkelt om hun talent te ontwikkelen. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen, motivatie en energie!

Met energieke en wendbare professionals die echt weten waar ze goed in zijn en wat ze willen, zijn organisaties er zeker van dat hun professionals een betekenisvolle bijdrage leveren aan de grote uitdagingen en gevraagde transitie waar de organisatie voor staat. 

 

Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Dit meerdaags programma zorgt dat leidinggevenden effectief talent in beweging krijgen en bouwen aan een wendbaar team dat klaar is voor de business van morgen.  

De voortdurende veranderingen in onze maatschappij en de business doen een appèl op het talent van alle professionals in de organisatie. Om goed aangesloten te blijven op de vraag van klanten is het belangrijk dat talent in beweging blijft. Het ontwikkelen van talent levert de organisatie niet alleen relevante dienstverlening of producten op; het vergroot ook de betrokkenheid van medewerkers. 

 

Backbone Programma

Met dit meerdaags programma wakker je de wendbaarheid, het talent, het leervermogen en het zelfvertrouwen van ervaren professionals aan.

Hierdoor raakt zij meer gemotiveerd het beste uit zichzelf en het werk te halen. Vanuit vakmanschap en oprechte betrokkenheid draagt ze dan bij aan de (verander)doelstellingen van de organisatie.

 

Verbindend Communiceren

Geef leidinggevenden, managers en coördinatoren een extra set vaardigheden, zodat zij nóg beter verbinding creëren en richting kunnen geven in de meest uitdagende gesprekken.

Van onderhandelingen over loonsverhoging tot gesprekken met medewerkers die langdurig ziek zijn: elke situatie vraagt om een andere benadering. Ook wanneer je iemand op een inspirerende manier wilt meenemen bij lopende veranderingen. Hoe pas je jouw communicatiestijl aan, zodat je in verbinding blijft tijdens deze dynamische gesprekken?

 

Inspiratiesessie Talentontwikkeling

Met de online Inspiratiesessie geven wij HR, L&D en/of leidinggevenden inspiratie, nieuwe kennis  en handvatten om met talentontwikkeling aan de slag te gaan.

We nemen je mee in onze visie op talent en je leert werken met het Horizonmodel voor Talentontwikkeling©. Zo kun je met nieuwe inzichten het gesprek over talentontwikkeling en een gezonde leercultuur op gang brengen in jouw organisatie én weet je hoe je dit aanpakt!

 

Ontdek maatwerk

Samen met leidinggevenden en HR-professionals creëren wij ontwikkeltrajecten op maat. Elk traject is anders, want elke mens en elke organisatie is uniek.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.