We willen dat je jezelf in beweging kunt zetten. Dan hebben we impact.

Whitepaper Talentontwikkeling - Horizon

Zet talent in beweging

We vinden het belangrijk dat talent in beweging blijft. Dat vergroot het werkplezier, zelfvertrouwen en leervermogen en daarmee de wendbaarheid van de organisatie. Het Horizon model voor talentontwikkeling zorgt voor die beweging en vormt daarom de basis van al onze trainingen en programma’s

  • Je wordt je bewust van je eigen talent en de manier waarop het zich ontwikkelt
  • Je krijgt zicht op ontwikkelingen in de business
  • Je vindt je uitdaging en maakt de verbinding tussen jouw talent en de steeds veranderende business
  • Je ontdekt wat voor jou de hotspot is en hoe je daar blijft in jouw dagelijks werk

Leren terwijl je werkt

Veel deelnemers herinneren zich trainingen van Horizon decennia later nog. Onze specifieke manier van werken ontwikkelden we in de afgelopen veertig jaar, inclusief vandaag. We starten altijd met de vraag naar jouw businessfocus. Wat wil of moet je realiseren? Dat kan nog heel globaal zijn: ‘ik moet iets met duurzaamheid’, maar ook al concreet: ‘de wachttijd in het proces moet met 30% naar beneden’. Samen met de trainer scherpen deelnemers hun businessfocus gedurende het programma verder aan. Hierna volgt de vraag: wat vraagt het van jou om jouw businessdoelen te realiseren? Met dit persoonlijke doel gaat de deelnemer aan de slag en ondersteunt het programma  op verschillende manieren. Zo behaal je kleine en grotere successen en ontwikkel je jezelf.

Blended learning

Om het continue leren te faciliteren zoeken we met opdrachtgevers en deelnemers altijd naar de juiste mix van interventies. Zo creëren we een mix tussen leren in het werk en daarbuiten. Maar we variëren ook in individuele coaching, social learning en online en fysiek leren. De mix is altijd afgestemd op de individuele deelnemer: wat voor de één werkt, hoeft nog niet te werken voor de ander.

Horizon eXperience Platform

Om steeds de juiste leerervaring samen te stellen, maken we onder andere gebruik van het Horizon eXperience Platform (HXP). Op dit platform vinden onze deelnemers niet alleen leerervaringen van de training terug, maar ook gepersonaliseerde inspiratie en de mogelijkheid om met trainers en de leergroep in gesprek te gaan. Het HXP stimuleert tevens het zelfstandig leervermogen.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.