Maatwerk oplossingen

Talentontwikkeling voor Trainees en Young Professionals

We helpen jonge professionals bij het ontdekken en versterken van hun talent. In onze programma’s is aandacht voor talentbewustzijn, maar ook voor reflecteren, een goede privé-werk balans, het goede gesprek, zingeving en het ontwikkelen van vaardigheden die helpen talent goed te benutten in de dagelijkse praktijk. Zo ontwikkelen zij zich tot betrokken medewerkers met gezond zelfvertrouwen.

 

Talentontwikkeling voor Ervaren Professionals

We helpen ervaren professionals bij het (her)ontdekken van hun talent. We onderzoeken hoe zij dit talent en hun ervaring in kunnen zetten bij complexe business vraagstukken in de organisatie. Onze programma’s vergroten het talentbewustzijn, doorbreken patronen die in de weg zitten en geven een hernieuwde blik op het ervaren talent in de organisatie.

 

Leidinggeven aan Talentontwikkeling

We zetten leidinggevenden in hun kracht zodat zij ieder talent in hun team kunnen laten groeien en ontwikkelen. We helpen hen bouwen aan een team van wendbare professionals dat klaar is voor de business van morgen en bij kan dragen aan de doelstellingen in de business.

 

Teamontwikkeling

We helpen teams het beste van zichzelf te geven. In dit programma is er aandacht voor de ontwikkeling van het eigen talent, maar ook dat van elkaar. We combineren diverse aandachtsgebieden zoals talentontwikkeling, verbindende communicatie en samenwerken en koppelen dit aan de uitdagingen in de business.

 

Verbindende Communicatie

We helpen medewerkers bij het voeren van het goede gesprek, om waar te nemen zonder oordeel, bewust te luisteren en elkaars behoefte te onderzoeken en te erkennen. Hiermee bevorderen we een inclusieve samenwerking, waarbij al het talent in de organisatie erkend en benut wordt.

 

Verbindend Leiderschap

We helpen leidinggevenden de integrale samenwerking te bevorderen, zodat multidisciplinaire teams goed samen kunnen werken aan oplossingen voor de klanten. Leidinggevenden leren te verbinden met zichzelf, met en tussen anderen en met de omgeving. Zo kunnen zij hun verbindende voorbeeldrol goed uitdragen en het voortouw nemen in complexe uitdagingen van de organisatie.

 

Lerende organisatie

We helpen organisatie bij het bevorderen van een goede leercultuur. Een leercultuur die ruimte biedt aan medewerkers om klantgericht en vernieuwend te werken en die talentontwikkeling stimuleert. Samen verkennen we op welke manieren jullie nu leren, hoe we de leercultuur verder kunnen ontwikkelen en hoe we een lerende houding in de organisatie kunnen borgen.

 

Laat je inspireren!

Ben je nieuwsgierig? Ga dan met ons in gesprek over talentontwikkeling. Laat je inhoudelijk inspireren over onze visie op talent, leer werken met het Horizonmodel voor Talentontwikkeling© en breng het gesprek over talentontwikkeling en een gezonde leercultuur in jouw organisatie op gang.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.