Online proeverij

Online proeverij Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Als leidinggevende balanceer je dagelijks tussen het sturen op resultaten en het stimuleren van talentontwikkeling. En je weet ook best wel dat als je met elkaar alleen doelen najaagt, de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in gesprekken versloft, omdat ‘er altijd iets belangrijkers is’. Maar wil je als team of organisatie succesvol en relevant blijven, dan is de ontwikkeling van medewerkers essentieel.
Vraag jij je ook wel eens af, hoe kan ik op een waarderende manier het gesprek over persoonlijke ontwikkeling voeren? Hoe krijg ik inzichtelijk wie in mijn team welke ontwikkelbehoefte heeft? Hoe stimuleer ik mijn medewerkers zodanig dat zij zélf de regie nemen over hun ontwikkeling?

Met al deze vragen ga je aan de slag in de training Leidinggeven aan Talentontwikkeling. We kunnen ons voorstellen dat je, voordat je je inschrijft voor dit programma, je nog vragen hebt. Ben je benieuwd of deze training past bij jouw (leer)doelen? Wil je weten wie de trainer is en wat de manier van werken is bij Horizon?

Maak kennis met de trainer en de training op woensdag 19 april van 10:00 tot 11:00 uur.


Meld je aan voor de online proeverij

Praktische informatie

Datum: 19-04-2023
Locatie: Online
Tijd: 10.00 – 11.00 uur

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.