Programma Manager Backbone | 32 uur | Amstelveen

Werk aan je eigen ontwikkeling en die van anderen?

Jij snapt het belang van reflectie en persoonlijke ontwikkeling en je gelooft in een leven lang leren. Werken bij Horizon Training & Ontwikkeling betekent dat je belangstellend en klantgericht bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt! Lijkt het jou een uitdaging om onze Backbone-propositie zowel inhoudelijk als commercieel verder te ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en kom ons team versterken!

Over Horizon Training & Ontwikkeling

Horizon Training & Ontwikkeling is al jarenlang de organisatie die bij grote (corporate) organisaties in Nederland traineeships, talentontwikkelingsprogramma’s en trainingen (persoonlijk) leiderschap ontwikkelt en uitvoert. Horizon T&O is een dynamische organisatie met korte lijnen waar enthousiaste professionals elke dag gedreven zijn om topkwaliteit te leveren. Ons Backbone Programma is een diepgaand persoonlijk leiderschapstraject met een scherpe focus op de business en is bedoeld voor backbone professionals. Dit zijn loyale medewerkers die de processen door en door kennen en die al jaren naar tevredenheid presteren. Veel organisaties heeft deze doelgroep onvoldoende in beeld bij thema’s al wendbaarheid en innovatievermogen. Dat is zonde vinden wij! Er komt namelijk een enorm potentieel vrij wanneer deze doelgroep zich leert te bewegen buiten hun comfortzone. In het Backbone programma dagen we deze steady professionals uit om zelf de touwtjes van hun ontwikkeling in handen te nemen en in beweging te komen. Alleen zo kunnen zij bijdragen aan het toekomstbestendig maken van hun organisatie én zichzelf. Meer informatie over het backboneprogramma vind je hier.

Over Programma Manager Backbone

Als Programma Manager Backbone ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke en commerciële doorontwikkeling van onze Backbone-propositie, met een focus op het open portfolio en in tweede instantie op het incompany portfolio

In deze rol ben je constant op zoek naar signalen en mogelijkheden om dit portfolio verder uit te bouwen en nieuwe B2B en B2C sales- en marketingacties te bedenken. Je werkt hiervoor samen met een divers team: de Key Accountmanager, de trainer, de programmacoördinator en met het centrale marketingteam van Freia. Als Programma Manager Backbone bewaak je de inhoudelijke lijn van ons verhaal en kun je deze goed overbrengen. Daarnaast ben je commercieel verantwoordelijk. Je bewerkt actief prospects en volgt leads op die uit jouw sales- en marketingacties komen. Samen met de programmacoördinator doe je ook het tactische beheer van alle programma’s in de vorm van planning en begroting.

Dit ben jij:

  • Je hebt ervaring met het speelveld van talentmanagement binnen organisaties;
  • Je kunt inhoudelijk meepraten met de trainer over de ontwikkeling van nieuwe programma’s;
  • Je vindt het interessant om adviesgesprekken te voeren met potentiële deelnemers, HR-managers en opleidingsverantwoordelijken;
  • Je bent commercieel en resultaatgericht;
  • Je hebt affiniteit met marketing.

Wat wij jou bieden

Wij bieden een afwisselende functie, waarin veel ruimte is voor eigen aanpak en invulling. Je komt terecht in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer, waar je elke dag met plezier zult samenwerken met gedreven professionals. Daarnaast bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat in lijn is met het niveau van de functie met o.a. 30 vakantiedagen per jaar. Je krijgt de kans op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De salarisindicatie o.b.v. fulltime dienstverband bedraagt € 3.500 – € 4.500 afhankelijk van kennis en ervaring.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Stuur dan een korte motivatie en jouw cv per e-mail naar: hr@horizontraining.nl, ter attentie van Marlies Timmerman. Een online psychologisch assessment in de vorm van een Fitch analyse vormt onderdeel van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Mail of bel de afdeling HR op 050-3162552/hr@freia.nl.

Horizon Training & Ontwikkeling is onderdeel van Freia Groep

Een wereld die constant in beweging is, zorgt ervoor dat we steeds meer stil staan bij wat er echt toe doet. Van welke waarde zijn wij voor anderen, voor de organisaties waar wij voor werken en voor de samenleving waar wij deel van uitmaken? Freia gelooft dat elk mens van betekenis wil zijn en stelt mensen in staat het beste uit zichzelf te halen. De opleidingsbedrijven van Freia bieden daarom betekenisvolle ontmoetingen en impactvolle ervaringen, die de nieuwsgierigheid van werkende mensen stimuleert en hun zelfbewustzijn vergroot, opdat ze uiteindelijk wijzer worden. En waardevoller. Voor zichzelf, voor anderen, voor hun organisatie en voor de samenleving. Om zo van betekenis te zijn en te blijven. Meer informatie over Freia kun je vinden op www.freia.nl

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.