Project Coördinator Talentontwikkeling

Ben jij een organisatietalent die meerdere ballen tegelijk hoog weet te houden? Wil jij helpen talent in beweging te zetten? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen 

Als projectcoördinator zorg jij er met jouw team voor dat alle trainingen soepel verlopen. Je bent de spil van diverse trainingstrajecten. Dit kunnen meerdaagse trainingen zijn, maar ook ontwikkeltrajecten met meerdere bijeenkomsten verspreid over een periode van een jaar zijn. Denk hierbij aan een traineeship of een management development traject. De trainingen worden door jou opgestart, begeleid en bewaakt.  

Om dit in goede banen te leiden:  

 • Onderhoud je intensief contact met accountmanagers, projectleiders, trainers, opdrachtgevers, locaties en deelnemers;  
 • Ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie. Hieronder valt o.a. het bijhouden van de database, verwerken van inschrijvingen, offertes redigeren en versturen, het opstellen van opdrachtbevestigingen voor zowel klanten als freelancers, het klaar maken van trainingsmateriaal, het opstellen en verwerken van de facturen en het bijhouden van de database;  
 • Zorg je voor het inrichten van de online community voor de deelnemers;  
 • Boek je trainingsacteurs, freelancers en accommodaties.  

 

Over Horizon 
We doen alles van hart tot hart, dat is de kern van ons team. We zijn aandachtig, empathisch en goede luisteraars. We doen de dingen samen, of je nu collega, klant of deelnemer bent. Maar uiteindelijk willen we graag dat je jezelf in beweging kunt zetten. Dat is de impact die we willen hebben.
We zijn speels, ongedwongen en inventief. Met onze creatieve interventies en prikkelende vragen willen we in beweging brengen wat vastzit. Je dieper raken en verrassen.
Wij zijn een autoriteit op het gebied van talentontwikkeling. We hebben tientallen jaren ervaring, een mooi track record en vele trouwe klanten. Samen creëren we innovatieve oplossingen en programma’s.
Horizon zet talent in beweging. Dat willen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Daar gaan waar klanten ons nodig hebben, een open blik behouden en meebewegen. 

 

Dit bieden wij jou
 

 • Een rol voor 24 – 32 uur per week (met marktconform salaris natuurlijk); 
 • 30 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband; 
 • De mogelijkheid gedeeltelijk vanuit huis te werken met een thuiswerkvergoeding; 
 • Je komt terecht in een organisatie met een informele werksfeer, in een klein en hecht team met korte lijnen en een bevlogenheid voor ontwikkeling van mens en organisatie; 
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden en een vrij te besteden ontwikkelbudget; 
 • Tweemaal per jaar een coachgesprek met een psycholoog; 
 • Een laptop, mobiele telefoon, fietsplan en een reiskostenvergoeding. 

 

Nog vragen over deze vacature? Onze collega Annemieke weet alles over het sollicitatieproces en deze rol en helpt je graag verder. Bel haar even op 06 10879959. 

 

Solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en een korte motivatie naar hr@horizontraining.nl 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.