Projectcoördinator | 32 uur | Amstelveen

Werk aan je eigen ontwikkeling en die van anderen?

Jij snapt het belang van reflectie en persoonlijke ontwikkeling en je gelooft in een leven lang leren. Wij bij Freia ook. Werken bij Freia betekent dat je kritisch, belangstellend en klantgericht bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Wil jij als coördinator met jouw eigen team ervoor zorgen dat een training soepel verloopt? Weet jij met plezier in je werk professionals te helpen bij hun ontwikkeling? Heb jij zin om aan de slag te gaan in een verantwoordelijke functie voor twee van onze opleidingsbedrijven? Ga dan de uitdaging aan en kom ons team versterken!

Over Projectcoördinator

Als projectcoördinator bij Horizon Training & Ontwikkeling en Van Harte & Lingsma ben je de spil van diverse trainingstrajecten. De trainingstrajecten worden door jou opgestart, begeleid en bewaakt. Om dit te realiseren:

  • onderhoud je intensief contact met accountmanagers, projectleiders, trainers, opdrachtgevers, locaties en deelnemers;
  • ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie. Hieronder valt o.a. het bijhouden van de database, verwerken van inschrijvingen, redigeren van offertes, het opstellen van opdrachtbevestigingen voor zowel klanten als freelancers, het klaar maken van trainingsmateriaal, het opstellen en verwerken van de facturen en het bijhouden van de database;
  • zorg je voor het inrichten van de online community;
  • boek je trainingsacteurs, freelancers en accommodaties.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand met tenminste een afgeronde MBO-opleiding met relevante werkervaring, die zich prettig voelt in een klein team waar je op informele manier met elkaar omgaat. Wij zoeken iemand die proactief opereert, sterk is in organiseren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je weet van aanpakken, bent iemand die graag en gemakkelijk verbinding maakt en daar plezier uithaalt. Daarnaast bent je stressbestendig en accuraat. Je hebt lef, een goede dosis nieuwsgierigheid en daarnaast voel je je thuis in de digitale wereld. Kennis van systemen en affiniteit met het optimaliseren van processen is een pré. Je begrijpt dat deze rol om een flexibele instelling vraagt. Tot slot heb jij een oplossingsgerichte houding maar ook wat humor zou mooi meegenomen zijn.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie, waarin veel ruimte is voor eigen aanpak en invulling. Je komt terecht in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer, waar successen benoemd en gevierd worden. Daarnaast bieden we je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat in lijn is met het niveau van de functie met o.a. 30 vakantiedagen per jaar. Je krijgt de kans op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen. De salarisindicatie o.b.v. fulltime dienstverband bedraagt € 2.500 – € 3.000 afhankelijk van kennis en ervaring.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Stuur dan een korte motivatie en jouw cv per e-mail naar: hr@freia.nl, ter attentie van Annemieke. Een psychologisch assessment in de vorm van een Fitch analyse vormt onderdeel van de selectieprocedure

Heb je vragen? Mail of bel de afdeling HR op 050-3162552/hr@freia.nl.

Horizon Training & Ontwikkeling is onderdeel van Freia Groep

Een wereld die constant in beweging is, zorgt ervoor dat we steeds meer stil staan bij wat er echt toe doet. Van welke waarde zijn wij voor anderen, voor de organisaties waar wij voor werken en voor de samenleving waar wij deel van uitmaken? Freia gelooft dat elk mens van betekenis wil zijn en stelt mensen in staat het beste uit zichzelf te halen. De opleidingsbedrijven van Freia bieden daarom betekenisvolle ontmoetingen en impactvolle ervaringen, die de nieuwsgierigheid van werkende mensen stimuleert en hun zelfbewustzijn vergroot, opdat ze uiteindelijk wijzer worden. En waardevoller. Voor zichzelf, voor anderen, voor hun organisatie en voor de samenleving. Om zo van betekenis te zijn en te blijven. Meer informatie over Freia kun je vinden op www.freia.nl

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.