Inspiratiesessie Talentontwikkeling

Creëer een gezonde leercultuur én inspireer je medewerkers de regie te nemen over hun eigen leerproces

Organisaties die aantrekkelijk willen zijn voor nieuw talent richten zich op talentontwikkeling. Dat kan door het bieden van inspirerende programma’s, maar is er aandacht voor het individu? Wij zien dat wanneer een leidinggevende weinig aandacht heeft voor de individuele beleving en behoefte van de medewerkers, de kans groter is dat kersvers talent de organisatie weer verlaat. Dit zien we ook bij de ervaren professionals – die voor jou goud waard zijn – en overstappen naar een andere werkgever. Zonde, want het aantrekken en opleiden van nieuwe mensen is kostbaar en vraagt veel tijd van collega’s.

Het doel van de online Inspiratiesessie Talentontwikkeling is een groep HR, L&D en/
of leidinggevenden uit jouw organisatie te inspireren met kennis en handvatten over
talentontwikkeling.

Vraag jij af hoe je:

• Een gezonde leercultuur creëert
• Medewerkers leergierig maakt, hen zelf regie laat nemen over hun ontwikkeling
• De overgang naar en begeleiding in de business/dagelijkse realiteit verbetert
• Inspeelt op de individuele behoeften van medewerkers (zonder dat iedereen een
eigen programma krijgt)?

Ga dan met ons in gesprek over talentontwikkeling!

Over de Inspiratiesessie

Laat je tijdens deze online sessie inhoudelijk inspireren over onze visie op talent, leer werken met het Horizonmodel voor Talentontwikkeling© en breng het gesprek over talentontwikkeling en een gezonde leercultuur in jouw organisatie op gang. Download de brochure voor meer informatie!

Na de inspiratiesessie heb je:

  • Een nieuwe bron van inspiratie en energie! Meegenomen in onze visie op talentontwikkeling, zie je al voor je hoe jouw medewerkers meer in hun kracht komen te staan, en dat inspireert je om dit onderwerp op te pakken.
  • Kennis over de gezonde leercultuur. Je weet wat de kenmerken zijn van een positieve leercultuur en hoe je medewerkers leergierig en enthousiast kan maken voor hun ontwikkeling.
  • Concrete handvatten voor HR- en L&D-professionals én leidinggevenden. Na deze inspiratiesessie kun je werken met het Horizonmodel voor Talentontwikkeling©. Dit helpt om op strategisch en tactisch niveau het gesprek over talentontwikkeling (hernieuwd) leven in te blazen en de juiste doelen te stellen. Ook ken je het belang van hetwaarderend appèl en kun je hiermee werken.

Ontdek Maatwerk

Samen met leidinggevenden en HR-professionals creëren wij ontwikkeltrajecten op maat. Elk traject is anders, want elke mens en elke organisatie is uniek.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.