Persoonlijk Leiderschap

Vertrouwen op eigen kunnen

Je hebt het, je kunt het, maar gebruik het op een andere manier

Dat is eigenlijk de kern van de training Persoonlijk Leiderschap; je komt er omdat je je op een bepaald terrein wilt ontwikkelen, omdat je ergens vastloopt. Persoonlijk Leiderschap is weten wat je wilt. Pas als je weet wat jou drijft en wat je wilt bereiken in je werk en daarbuiten, kun je gerichte stappen nemen. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke visie en doelen.

Training persoonlijk leiderschap

Tijdens onze training voor persoonlijk leiderschap neem je de regie over je werk en leven stevig in handen. Je analyseert wat goed gaat en waar je soms tegenaan loopt. Dat is een spannend traject, want ieder mens heeft sterke en zwakke kanten. Je ontdekt welke kwaliteiten je hebben gebracht waar je nu bent. En wat je nodig heeft om verder te groeien als zelfbewuste professional.

De trainer

May Ing is gericht op de ontwikkeling van mensen in de context van hun organisatie en haar klanten. Zij werkt vanuit rust, respect, verbinding en veiligheid. Ze heeft snel een scherpe analyse op de veranderingsmogelijkheid in een persoon, een team of organisatie. Haar feedback heeft diepgang en is effectief. Zij houdt van eenvoud en is praktisch, waardoor ze zorgt voor een goede balans tussen diepgang en toepasbaarheid.

Voor wie?

Startdata

Prijs

  • Professionals en leidinggevenden met een hbo- of wo-denk- en werkniveau en een aantal jaren werkervaring
  • Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties, onder andere als beleidsmedewerker, projectleider, ICT-professional en beginnend leidinggevende
Persoonlijk startgesprek17 of 18 maart 2021
Blok 17 en 8 april 2021
Blok 22 en 3 juni 2021

Trainingsprijs € 2.850,- excl. BTW.
inclusief persoonlijk startgesprek en certificaat.

Accommodatiekosten € 595,- excl. BTW.