Backbone doelgroep

Backbone doelgroep

Horizon │ the backbone company. Horizon is een begrip. Maar waar staat backbone voor?

Om als organisatie wendbaar en toekomstgericht te blijven is alle talent nodig. Juist de diversiteit aan persoonlijkheden, drijfveren, kwaliteiten, opleiding en ervaring is van waarde. Daarmee is het van belang niet alleen in young professionals of managers te investeren, maar juist ook in de ervaren professionals. In de praktijk krijgen zij binnen hun organisatie maar weinig aandacht, zeker als het gaat om opleiding en ontwikkeling. Onterecht, in onze optiek.

Ervaren professionals vormen de ruggengraat van de organisatie. Horizon noemt ze: de backbone! Zij kennen de processen, de historie en weten wat er speelt. Belangrijke vernieuwingen moeten door hen effectief en rendabel worden gemaakt en daarmee zijn juist déze medewerkers beslissend voor de wendbaarheid van de organisatie. Heel verstandig dus om in hen te investeren. Daarom heeft Horizon het Backbone Programma ontwikkeld.

Kenmerken van de backbone-doelgroep:

  • Ervaren professionals die al een (groot) aantal jaren goed presteren in hun huidige functie
  • Harde werkers die weinig aandacht vragen voor hun prestaties
  • Een deel van hun talenten en mogelijkheden blijft onbenut
  • Kritisch belangrijk voor kwaliteit en stabiliteit van het team of dienstverlening
  • Werkzaam in uiteenlopende rollen en functies: van projectmanager, leidinggevende tot scrummaster
  • Leeftijd minstens 30 jaar en vijf jaar of langer in dezelfde functie.

Het Backbone Programma van Horizon:

Al meer dan 30 jaar helpen wij organisaties ook het potentieel van ervaren professionals te benutten. Dit doen wij onder andere in het Backbone Programma dat wij zowel als maatwerk en open aanbieden. In het Backbone Programma krijgen ervaren professionals hernieuwd zicht op hun talent en hun toegevoegde waarde voor de business. Daarmee dragen zij bij aan de wendbaarheid en de toekomst van hun organisatie (en die van henzelf!).

Meer weten?

Neem dan contact op met Catrien voor persoonlijk studieadvies via 088 55 60 200 of mail naar info@horizontraining.nl. Of download de Backbone brochure.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.