Ervaringen Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Dit is wat deelnemers van de training Leidinggeven aan Talentontwikkeling vinden:

Persoonsgericht en praktisch toepasbaar

"Ik vond de trainingen heel nuttig en waardevol: iedereen stak er persoonlijk iets van op en als team zijn we gegroeid. Dat dat allemaal lukte komt zeker door de bijdrage van de trainer, met een heel gedegen theoretische kennis die hij – en dat vond ik echt heel fijn – per persoon passend wist in te zetten. Hierdoor kregen we maatwerk en ik denk dat het daarom een succes werd."

Head of Equity, APG

Highly valuable to reflect on our team's interaction

"Supported by the inspiring Horizon program on talent development, our management team discussed each other’s opportunities for learning and enhancing management capabilities. For us it was highly valuable to spend time to reflect with each other how we act in this fast-paced era where remote working is a new normal. Each of us got personalized tips out of this program."

Managing Director, APG

Een mooie basis om het gesprek aan te gaan over ontwikkeling en groei

"De training heeft me inzicht gegeven in het Horizonmodel voor Talentontwikkeling. Dit is een praktisch toepasbaar model dat mijzelf, mijn team en individuele medewerkers hulp biedt bij reflectie en coaching zodat talenten optimaal benut worden in de juiste context. Het is een mooie basis om het gesprek aan te gaan over ontwikkeling en groei."

Evelien Sangers, Head of Investment Data & Reporting Services, APG AM

Talentontwikkeling vaker en gerichter bespreken

"Door de training kan ik het Horizonmodel toepassen. De vragen van de talentkaarten geven me daarnaast een makkelijke ingang om talentontwikkeling bespreekbaar te maken. Het levert me op dat ik talentontwikkeling vaker en gerichter bespreek en de ontwikkeling verbeter."

Leendert Buteijn, Manager Pensioenuitvoering

Het is een eerste stap geweest om bewust te worden van je talent en ontwikkelbehoefte

"De training heeft me geholpen om met het team in kleine groepjes te kijken in welk domein/veld eenieder zich bevindt. Door bewust stil te staan of het huidige werk je voldoende uitdaging biedt, energie geeft en je talent benut krijgt eenieder een mooi inzicht. De vragen zorgen voor wat meer diepgang. Het is een eerste stap geweest om bewust te worden van je talent en ontwikkelbehoefte, wat input is voor de ontwikkelgesprekken die we met elkaar houden."

Imre Schalke, Manager Pensioenuitvoering

Meer weten?

Download vrijblijvend de digitale brochure met uitgebreide praktische informatie over de training Leidinggeven aan Talentontwikkeling

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.