Freia

Van weten naar wijsheid

Horizon maakt deel uit van Freia. Freia bestaat al 30 jaar, komt voort uit de Rijksuniversiteit Groningen en is toonaangevend in Nederland op het gebied van opleiden en ontwikkelen van hoger opgeleiden.

Opleidings- en trainingsbedrijven van Freia

Freia is een dynamisch netwerk van opleidings- en trainingsbedrijven. Onze dienstverlening richt zich op de groei en ontwikkeling van uw organisatie. Open inschrijving voor individuele vragen of maatwerk voor team- of organisatievraagstukken.
Onze oplossingen op maat maken we met u, gericht op uw doelen. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We onderzoeken uw vraag in samenhang met uw organisatie. Hoe kan het beter? En wat is dan de behoefte aan verandering?

Verbindende factor

Deze organisatie verbindt de autonoom functionerende opleidingsbedrijven en smeedt ze tot één lerende organisatie. We delen kennis en kunde, kijken vanuit verschillende perspectieven naar de markt en van daaruit herkennen we snel de trends en bijbehorende vragen van organisaties.

Wij delen graag onze visie in uw organisatie door een gesprek of een presentatie met discussie.

Diversiteit

Verschil maak je door verschillend te zijn. Wij koesteren dan ook de diversiteit van onze organisaties. Samen hebben ze een schat aan ervaring opgebouwd.
Naast diversiteit in bijzonder en impactvol maatwerk bieden we een keur aan succesvolle open leergangen voor verschillende branches en opleidingsvragen.

Horizon training en ontwikkeling