Gratis online workshop voor leidinggevenden en HR professionals

Ga op avontuur buiten je comfortzone!

Speciaal voor leidinggevenden en HR professionals bieden wij op 21 september 2022 van 15:15 – 16:30 uur een gratis online workshop aan over het boek ‘De Krakende Comfortzone – creëer als professional je eigen toekomst’ van trainer Hugo Hoetink. Mis het niet en meld je snel aan via dit formulier.

Als ervaren professional doe je ‘mooi werk’: je zet je expertise in, je levert een zinvolle bijdrage aan je klanten en de maatschappij, je wordt gewaardeerd en ervaart voldoening. Met mooi werk zit je stevig in je comfortzone, het gebied waar je terechtkomt wanneer je als professional een groot aantal vlieguren hebt gemaakt.

Maar anno 2022 zijn er geen garanties dat dit zo blijft. Vele invloeden zetten je comfortzone onder druk. De omgeving is voortdurend in beweging door de impact van technologie en de complexiteit van vraagstukken. En zelf sta je ook niet stil. Je ziet kansen. Je hebt het gevoel dat er nog meer in het vat zit, maar wat is de eerste stap? Hoe kun jij je eigen comfortzone laten kraken?

Het geheim van een succesvolle en wendbare organisatie zit in de wendbaarheid en ontwikkeling van de mensen die er werken. Het is daarom belangrijk dat talentontwikkeling van alle talenten plaatsvindt, niet alleen van young professionals en managementtalent. Ieder talent, dus ook ervaren professionals, is benodigd om organisaties wendbaar en toekomstbestendig te houden.

Neem deel aan deze sessie en:

  • Je hoort van Hugo persoonlijk zijn belangrijkste boodschap over wendbaarheid en innovatie van én met professionals;
  • Je leert wat de voor- en nadelen van werken vanuit je comfortzone zijn;
  • Je begrijpt waarom inclusieve talentontwikkeling nodig is in organisaties;
  • Je ontdekt wat het geheim van wendbare organisaties is en hoe die effectief gebruik maken van ieders talent;
  • En je leert hoe je zelf als professional wendbaar kunt blijven, o.a. hoe je (hernieuwd) zicht krijgt op jouw talent.

De spreker en trainer Hugo Hoetink is auteur van het boek ‘De Krakende Comfortzone – creëer als professional je eigen toekomst’ (2022) Hugo heeft meer dan 25 jaar ervaring met training en ontwikkeling voor professionals en in deze sessie koppelt hij wetenschappelijk onderzoek aan zijn jarenlange ervaring met ontwikkelprogramma’s voor grote corporates.

Gratis online workshop voor leidinggevenden en HR professionals

Ga op avontuur buiten je comfortzone! 21 september 2022 | 15:15 - 16:30 uur

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.