Hugo Hoetink - Horizon

Boek Hugo Hoetink: De Krakende Comfortzone

Het boek De Krakende Comfortzone is geschreven door Hugo Hoetink, senior trainer bij Horizon, the backbone company. Hugo’s specialisme is de ontwikkeling van ervaren professionals. Hij heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen die houden van hun vak. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de opzet en begeleiding van in-companytrajecten bij vele organisaties in de profit- en non-profitsector. Hij is auteur van ‘De Krakende Comfortzone, creëer als professional je eigen toekomst’ en de grondlegger van het Horizon Backbone-programma.

“De Krakende Comfortzone geeft een schat aan inzichten en tools om opnieuw koers te zetten naar mooi werk wanneer je comfortzone begint te kraken. Neem het roer in eigen hand!”

 

Hugo Hoetink - De krakende comfortzone

Over ‘De Krakende Comfortzone’

Ga op avontuur buiten je comfortzone.

Als ervaren professional doe je ‘mooi werk’: je zet je expertise in, je levert een zinvolle bijdrage aan je klanten en de maatschappij, je wordt gewaardeerd en ervaart voldoening. Met mooi werk zit je stevig in je comfortzone, het gebied waar je terechtkomt wanneer je als professional een groot aantal vlieguren hebt gemaakt.

Maar anno 2021 zijn er geen garanties dat dit zo blijft. Vele invloeden zetten je comfortzone onder druk. De omgeving is voortdurend in beweging door de impact van technologie en de complexiteit van vraagstukken. En zelf sta je ook niet stil. Je ziet kansen. Je hebt het gevoel dat er nog meer in het vat zit. Wat nu?

 

Hugo Hoetink - Horizon

Over de auteur

Hugo Hoetink werkt als senior trainer/adviseur bij Horizon Training & Ontwikkeling. Hij heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen die houden van hun vak. In 2006 was hij coauteur van De beer is los. Strategie voor persoonlijke groei.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het Backbone programma en de trainingen die Hugo geeft? Download de brochure van het Backbone programma.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.